De beste hotels in Vancouver

Hotel in Vancouver

Tussen de majestueuze bergen aan de kust van de Grote Oceaan ligt Vancouver, de stad die reizigers van over de hele wereld trekt vanwege de prachtige omgeving en energieke levensstijl van de stad. En natuurlijk omdat Vancouver in 2010 de gaststad is van de Olympische Winterspelen.

Vancouver Opus Hotel

Het Vancouver Opus Hotel ligt in het hippe Yaletown District in Vancouver. Niet alleen dit prachtige hotel is in deze buurt te vinden, maar ook een aantal van de beste restaurants van Vancouver, een aantal spa's en kledingwinkels. Het hotel zelf is van vele gemakken voorzien en er volledig op gericht het u als design liefhebbende gast naar uw zin te maken met onder meer een luxe design inrichting, spa badkamers met prachtige walk-in-showers (én heerlijke badjassen), grote televisieschermen op de kamer en natuurlijk snel internet. Het hotel telt 97 kamers en de roomservice staat 24 uur per dag voor u klaar. Verder heeft het hotel een eigen bar, een Franse brasserie en een eigen restaurant. Het zal u dus niet verbazen dat het Vancouver Opus Hotel in Vancouver bekend staat als een van de meest hippe en stijlvolle hotels van dit moment. De kamers zelf zijn stijlvol ingericht in één van de vijf stijlen die het hotel hanteert, variërend van zeer minimalistisch tot uiterst modern tot de kamers in natuurlijke sferen. Een aantal kamers beschikt zelfs over een open haard en het penthouse heeft een balkon dat rondom de volledige kamer rondloopt, zodat u een prachtig uitzicht hebt over de stad.

En last but not least is het vermelden waard dat het hotel de Conde Nast Award heeft gewonnen.

Fairmont Hotel Vancouver

In het hart van Vancouver ligt het Fairmont Hotel als echte 'landmark'. Al zou je willen, je kunt niet om dit prachtige hotel heen. Net als de stad waarin dit dit prachtige hotel ligt, heeft het een rijke historie die het gevoel van bruisendheid en levendigheid ademt. Misschien wel omdat het Fairmont Hotel op het kruispunt van het zakendistrict, cultuur en entertainment ligt. Wie dus van de stad in optima forma wil genieten, is in het Fairmont Hotel aan het goede adres. Maar als je na een lange dag terugkomt in je hotel, kan helemaal op adem komen door je te laten verwennen door de weldaden van het hotel. Wat dacht u bijvoorbeeld van een heerlijke behandeling in de health club van het hotel? Of een overdadig diner in het met een award bekroonde restaurant in het hotel? En als je nog niet helemaal uitgeshopt bent, kan je je hart nog ophalen in één van de designers shops die het hotel telt.

Le Soleil Hotel Vancouver

Een ander bijzonder hotel dat niet ver van het Fairmont Hotel Vancouver ligt, is het Le Soleil Hotel. De brocante sfeer van het hotel voel je over je heen komen als je de lobby binnenstapt en aan elk detail is evenveel aandacht besteed. Van het stijlvolle houtsnijwerk tot de elegante kristallen kroonluchters. De kamers in dit hotel zijn stuk voor stuk gemeubileerd in de Biedemeier stijl die wordt getypeerd door de rijke, bijna overdadige luxe. Deze overdaad aan luxe in het interieur wordt naadloos doorgezet in de service die het hotel zijn gasten biedt. Niets is te gek: van masseuse tot butler en persoonlijke trainer. Wilt u zich dus even onttrekken aan de drukte van de stad, stap dan de wereld van het Le Soleil hotel binnen en u waant zich voor even in de tijd van Lodewijk XVI.


Reacties (0)

Reageer
Geen resultaten gevonden