Gratis Spaans leren

Gratis Spaans leren

Er zijn tegenwoordig veel cursussen om Spaans te leren, maar wellicht wil jij liever in je eigen tempo studeren én wil je wel de Spaanse taal leren maar hier niets voor uit geven? Dat kan! Er zijn enkele manieren om snel, effectief en vooral gratis Spaans te leren. Buena suerte!

Gratis Spaanse lessen krijgen van een Spanjaard

 Via www.mylanguageexchange.com kun je mensen ontmoeten die een nieuwe taal willen leren en daarvoor in de plaats aanbieden om anderen hun moedertaal te leren. Er zijn genoeg Spanjaarden te vinden die Nederlands willen leren. Je kunt je gratis aanmelden en aangeven dat je Nederlands spreekt en Spaans wilt leren. Dan kun je wachten totdat je wordt aangesproken door een Spanjaard, want je kunt zelf geen contact opnemen met andere leden. Of je wordt goldmember (kost maar een paar euro) en dan kan je met iedereen contact opnemen. Er zijn tevens ook veel Spanjaarden te vinden die bijvoorbeeld Duits, Engels, Frans of een andere taal willen leren. Haal hier zeker je voordeel mee uit als je meerdere talen dan het Nederlands spreekt en anderen deze taal wilt leren. Op deze manier kun je contact hebben met meerdere personen en hierdoor zul je natuurlijk veel sneller de Spaanse taal onder de knie krijgen.

Gratis site waar je vloeiend Spaans kunt leren spreken

 www.123teachme.com Deze website is zó compleet dat het je zal verbazen. De website is wel in het Engels. Als je op Basic Spanish klikt, dan begin je echt vanaf het begin. Het Spaanse alfabet. Met uitspraak en al. Daarna leer je de nummers en ga zo maar door. Er staan ook heel veel grammatica oefeningen, spreekoefeningen etc. je kunt er ook spelletjes spelen (natuurlijk wel met betrekking tot de Spaanse taal) en quizzen maken om te zien hoe goed je de taal al beheerst. Zo kun je je eigen voortgang ook gemakkelijk bijhouden. Er staan ook leuke Spaanstalige filmpjes op de site, die speciaal voor beginners zijn ontwikkeld. Daarnaast of daaronder staan enkele nieuwe woorden die je in het filmpje tegen komt. Omdat je het woord leest, maar ook hoort zul je veel sneller je Spaanse woordenschat opkrikken. Je kunt zelfs zakelijk en medisch Spaans leren op de website! Als je iedere dag een uur lang via deze website leert (maar ook écht leert, dus door veel te herhalen) dan heb je na een jaar nog niet alle onderwerpen behandeld! De website past zich zelfs speciaal voor jou aan. Je kunt aangeven wat je op de site komt doen. Je kan kiezen uit: Spaans vloeiend leren spreken, Spaans een beetje leren spreken, indruk maken op iemand of dat je op zoek bent naar een diepgaand programma dat bij jou past. Je kunt jezelf ook testen aan het begin om te zien welke programma’s er het beste bij je passen. Er staan zelfs speciale programma’s op voor kinderen. En het leukste is: je kunt volledig kosteloos gebruik maken van de website!

Downloads

 Er zijn verschillende gratis download programma’s waarbij je gratis films en muziek kunt downloaden. Maar wist je ook dat er hele Spaanse audio tapes op staan? Die kun je makkelijk overzetten op je MP3 speler en zo kan je makkelijk de hele dag door leren, waar je maar wilt. De programma’s zijn gemakkelijk via verschillende zoekprogramma's te vinden, maar let er wel op dat alles wat je download ook legaal is.

Tips

  •  Hier kun je een overzicht vinden met enkele methoden die invloed hebben op de voortgang van je kennis van de Spaanse taal.
  • Hier vind je tips om snel Spaans te leren.
  • Hier vind je het Spaanse alfabet inclusief uitspraak en klemtoon.