Hoe verdien ik geld met internet

Inleiding

Algemeen

Er zijn tegenwoordig heel veel mogelijkheden om wat geld bij te verdienen. Let wel op een legale manier natuurlijk. Als eerste is er natuurlijk de al jarenlange oude krantenwijk, dan kan er natuurlijk op de zaterdag, en in vakanties worden “bijgeklust” in een winkel of bloembollenbedrijf. Maar een nieuwe manier van geld verdienen is via het internet.

Stappen

Geld verdienen via internet

Er zijn heel veel soorten internetsites waar men zich kan aanmelden om te “klikken”. Men krijgt dan dagelijks (soms) veel e-mail advertenties. Hier moet men op klikken en voor ieder gelezen advertentiebericht krijgt men 1 of meerdere centen. Het is een tijdrovende en soms saaie klus, aangezien veel van deze sites dezelfde advertenties verzenden.

Dan bestaat er de mogelijkheid om enquêtes in te vullen via de e-mail. Ook hiervoor moet men zich aanmelden en krijgt men regelmatig, niet dagelijks enkele van deze enquêtes te verwerken. Sommige betalen uit, sommige hebben een punten spaarsysteem en bij weer andere kun je goede doelen steunen.

Een leuke manier van geld verdienen is het schrijven van (informatieve) artikelen binnen een speciaal daarvoor bestemde site. En men breidt er zijn algemene kennis ook nog eens mee uit. Het is en blijft leuk, want er is altijd wel een interessant onderwerp om over te schrijven.

Hoe kan ik mijn artikelen kwijt

Er zijn enkele sites waar men zich als schrijver kan aanmelden. Eén van deze sites is www.Leerwiki.nl. Hier kan men zich vrij eenvoudig aanmelden, door de site te bezoeken en rechtsboven aan de hoofdpagina het woord “aanmelden” aan te klikken. De rest wijst zich vanzelf.

Het is wel de bedoeling dat een geschreven artikel “orgineel” is, dus niet een volledig gekopieerde tekst van een andere creatieveling, misschien is dit namelijk wel een “collega schrijver”. Het levert namelijk veel meer voldoening op als men zelf zijn artikel in elkaar zet. Ook is het niet fair om over precies hetzelfde te schrijven als een collega. Natuurlijk mag men wel informatie overal vandaan halen, kopiëren is niet toegestaan. Vooral van de site www.Wikipedia.nl is dit uit den boze.

Ook het plaatsen van de zelf geschreven artikelen wijst zich vanzelf. Zodra een artikel is geplaatst, zet “Google” in het midden van het artikel een aantal advertenties.

Hoe verdien ik geld met internet

Wanneer men zich heeft aangemeld bij Leerwiki, kan men zich ook aanmelden bij Google Adsense. Dit is een advertentieprogramma, onderdeel van Google. Het is voor 100% betrouwbaar, betaald zeker uit. Hoogst waarschijnlijk heeft de eigenaar van de site waar men wil gaan schrijven al een contract met Adsense. Hier kan men een code aanmaken, welke men doorgeeft aan de eigenaar van de site waar men schrijft. Soms kan men deze zelf invoeren. Wanneer deze code is geactiveerd kan het geld verdienen gaan beginnen.

Wanneer een bezoeker jouw artikel aanklikt, ziet hij ook de advertenties die Google heeft geplaatst. Vindt de lezer deze interessant en klikt op deze advertenties, gaat de teller lopen. Voor iedere “klik” die een bezoeker doet, verdient de schrijver van het artikel geld. Een tip: Ga niet zelf op je advertenties klikken, want dat wordt bij Google gesignaleerd. Dit kan tot problemen leiden, met uitbetalingen e.d. Het kan zelf zo zijn dat Google je verwijderd en dan is al het werk voor niets.

Handige links


Reacties (0)

Reageer
Geen resultaten gevonden