Hoe word je een super affiliate

Super Affiliate

Affiliate marketing kan een geweldige manier zijn om geld te verdienen via het wereldwijde internet. Het vinden van een niche- markt met producten en diensten die u vertrouwt en waarin je gelooft is de eerste stap naar succes. Er is een grote verscheidenheid aan affiliate programma's die u een overvloed aan tools en banners aanreiken, zelfs klaargemaakte emailteksten krijg je gratis als steun om hun producten te promoten. Wat je met de aangereikte promotiemiddelen doet is natuurlijk je eigen zaak, je kan een gewone affiliate zijn maar ook een super affiliate.

Wat is een super affiliate

Technisch gezien is een super affiliate iemand die een groot inkomen via het internet verdiend door andermans producten te promoten en te verkopen. Een super affiliate kan ruim leven van zijn affiliate business terwijl een standaard affiliate meestal een ander vaste dagtaak van 9 -5 heeft als hoofdverdienste.

De voordelen van een super affiliate

Het grootste voordeel van een super affiliate is het inkomen. De meeste super affiliates maken een omzet van 6 cijfers per maand, gewoon door het promoten van andermans product of service. Bovendien wanneer je een topverkoper bent dan zal de product- eigenaar maar al te graag aandacht schenken aan je wensen en vragen, misschien bieden ze je zelfs een hogere winstpercentage aan bij een bepaald level verkoop. Met andere woorden, je wensen en noden worden vervuld.

Een paar stappen om een super affiliate te worden. Stap 1: Content

Maak er een gewoonte van om elke dag nieuwe content te plaatsen. Het is meermaals aangetoond dat content de beste manier is om verkopen te realiseren. We spreken hier dan wel over kwaliteit en niet over duplicaat of plagiaat. Met andere woorden: unieke en kwaliteitsvolle content, dit elke dag opnieuw.

Mogelijke content is:

  • Autoresponders
  • Nieuwsbrieven
  • Blog posts
  • Artikels
  • Persberichten

Stap 2: Testen 

Testen testen en nog eens testen. Het nazien en controleren vanwaar je bezoekers komen, hun motivatie en wat hun doet doorklikken naar de verkoopspagina. Testen en tracking zijn de enige manier om erachter te komen hoe je van je affiliate business een goed geoliede geldmachine kan maken. 

Stap 3: Bewezen middelen gebruiken

Gebruik de bewezen middelen die werken en breng ze naar een hoger level. Meeste producteigenaars bedienen hun affiliates met kant en klaar marketing materiaal zoals:

  • Banner ads
  • Buttons
  • Emails
  • Artikels
  • Gratis promotie rapporten

Gebruik deze marketing materialen zoals ze je aangereikt worden, ze zijn tenslotte getest om resultaat te hebben. Dit gezegd hebbende, zorg zelf ook voor content. Zelfs als een affiliate moet je jezelf profileren als een expert op het gebied van het product dat je promoot. Bouw een schare van fans rondom je website, stel vragen en beantwoordt vragen, maak er een bruisende communie van. Lever en geef kwaliteit, het resultaat zal niet uitblijven en de eerste centjes zullen binnen rollen. Wat een vreugde krijg je wanneer je de eerste verkoop gerealiseerd hebt, spreek van ondervinding dan.

Stap 4: Doe aan pre- sell

Voorverkoop, als affiliate is het eigenlijk je taak een voorverkoop te doen van het product of service. Hier bedoel ik mee dat je artikel, blog post, review of tutorial eerlijk is over het product dat je promoot. Voorverkoop is op een zodanige manier een band smeden tussen je bezoeker en het product dat de bezoeker besluit om door te klikken en een aankoop van het product of service te doen.

Stap 5: Het opvolgen

Opvolging, is hetzelfde doen wat de producteigenaar met de affiliate doet, nagaan wat je nog nodig hebt en kijken naar de noden. Een grote stap in de goede richting is om een emaillijst te verkrijgen door een nieuwsbrief aan te bieden aan je bezoekers, ze kunnen zich dan inschrijven voor een gratis rapport of een pre- view van het product of service. Je kan je nieuwslezers dan verwennen met promotie’s en de nodige informatie.

Conclusie

Een super affiliate zijn is eigenlijk niks anders dan zich een weg banen naar succes met affiliate marketing en je business . Vind een product of service waarin je echt gelooft en waar je vol van bent, plan een strategie om je informatie te delen. Test en track je inspanningen, focus je op je bezoekers en lever en geef ze kwaliteit. De verkoop laat je aan de producteigenaars, jij strijkt een deel van de winst op. Anderen helpen om hun leven beter te maken zonder dat je zelf een product hebt is een geweldige manier om geld te verdienen.

Zelf ook een super affiliate worden? Lees hieronder verder!!

Is het jouw droom om overal ter wereld geld te verdienen? Leef jij al het leven wat je wilt leven? Ben je gelukkig met je 9 tot 5 bureaubaan? Of ben je werkloos en wil je gewoon wat bijverdienen? Dan is waarschijnlijk deze cursus iets voor u. " "

Je kan een cursus met begeleiding volgen " " Dit is een cursus met een maandelijks te betalen lidgeld. Voor je lidgeld krijg je vraag & antwoordt, maar vooral ook de nodige hulp als je ergens blok zit.

Je kan deze cursus " " ook volgen zonder begeleiding, dus zonder een maandelijks lidgeld. Deze cursus kost amper 27€.

Reacties (0)

Reageer
Geen resultaten gevonden