Hoe verdien je geld met webportaal BeRuby

WijzigenVerwijderenmove

Heb je al eens gehoord van BeRuby?

Het zou best wel kunnen want BeRuby draait nu een tijdje mee op de Nederlands internetmarkt. Wat begon in Spanje, is nu een internationaal succesverhaal. Naast Spanje is dit webportaal ook in de USA, Frankrijk, Groot Brittanië, Italië, België, Duitsland, Brazilië, Portugal en nu dus ook in Nederland beschikbaar.

Bezoek BeRuby hier!

Wat is Beruby?

BeRuby is een gratis webportaal, met als voordeel dat het de gebruiker geld oplevert.

Maar wat is een webportaal dan?

Een webportaal zet internetlinks bij elkaar. BeRuby heeft de populairste en meest gebruikte internetlinks al voor je bij elkaar gezet. Denk aan Youtube, Facebook en Ebay.

Bij BeRuby kan je verder nog je eigen favoriete links toevoegen. Handig als je vanaf een andere computer dan de jouwe je favoriete pagina's wilt bekijken. Je kunt ervoor kiezen om BeRuby als startpagina in te stellen, maar dat hoeft niet per se. Ikzelf heb nog steeds Google als startpagina, dat vind ik zelf handiger.

BeRuby heeft de links netjes geordend en geclassificeerd zodat je snel vindt, wat je zoekt. Het is een duidelijke website, met eenvoudig te begrijpen structuur.

Hoe verdien je dan geld bij Beruby?

BeRuby is niet de zoveelste GPT-site. Het verstuurt geen onwenste email en geen 'betaalde email'.

Je kunt bij BeRuby geld verdienen zonder aankopen te doen of vervelende commerciële enquetes in te moeten vullen.

BeRuby biedt de gebruiker iedere dag de mogelijkheid een aantal websites (+- 30 stuks) te bezoeken tegen een vergoeding.

Ook zijn er extraatjes te verdienen door andere mensen naar de site te verwijzen, door jezelf op sites te registreren of door bijvoorbeeld reviews te schrijven voor Kelkoo.

Als je online weleens wat koopt, of van plan bent iets online te gaan aanschaffen kan het ook zeer lonend zijn je aan te melden. BeRuby heeft namelijk met veel online webwinkels afspraken. Ze geven een deel van de commissies over jouw aankoop terug aan jou! Normaal zie je daar niets van terug, dus dit is eigenlijk een extra korting voor jou! En het leukste is dus dat dit jou niets kost.

Hoeveel geeft BeRuby jou?

BeRuby geeft 1/3 deel van de inkomsten die jij opbrengt direct aan je terug. In je saldo-informatie kan je direct zien wat jij verdient.

Je kan je verdiensten uitbreiden tot 2/3 van de inkomsten door mensen de site aan te bevelen. Van de activiteit van deze mensen krijg jij 1/6 deel terug. Als deze mensen de site aan iemand anders aanbevelen krijg jij daarvoor weer 1/6 terug.

Om het anders te zeggen: BeRuby geeft jou naast je eigen inkomsten 50% van de inkomsten van de mensen die jij de site hebt aanbevolen en 50% van de inkomsten van degenen die zij weer hebben aanbevolen.

Je wordt er waarschijnlijk niet rijk van, maar je kunt zo leuk iets extra's sparen en een deel van je internetaankopen weer 'terugverdienen'

Vanaf €10 kun je je saldo laten uitbetalen.

Neem eens een kijkje op de site

Kijk eens rustig rond om te zien of het je bevalt.

Je kunt je gratis aanmelden en uiteraard eenvoudig weer afmelden.

Bezoek BeRuby hier!