Hoe geld verdienen via internet

Verdienen op internet kan op vele manieren en eenvoudig in 2022

Hoe_geld_verdienen_via_internet-IntroPlaatje.png

Mij wordt nog wel eens de vraag gesteld waar je op internet geld mee kunt verdienen. En dan denkt men niet zo zeer aan het online beleggen of sparen, maar wil men wat anders. Internet biedt  vele kansen om thuis geld bij te verdienen met allerlei vormen van thuiswerk. Om je verder op weg te helpen bij het geld verdienen op internet, geef ik hier een paar voorbeelden. Een webwinkel starten kan ook of reviews schrijven.

De online enquêtes 2022

Er zijn vele sites waarop je kunt meedoen aan online enquêtes. Een paar voorbeelden zijn globaltestmarket, opinieland, panelwizard, lihgtspeed, consumerjury, waardevollemening. Wie zich daar aanmeldt, krijgt via de mail enquêtes toegestuurd, waarmee geld gemoeid is. Invullen en klaar. Zo bouw je een geldbedrag op of spaar je voor een Irischeck of voor een andere beloning. Behalve het geldbedrag is het vooral leuk om te doen. Zo kun je overal je mening over geven. Vaak is het wel zo dat je snel moet reageren. Het verzoek om aan een enquête mee te doen, staat meestal niet zo lang open, omdat vele mensen daaraan mee willen doen. Er is een maximaal aantal mensen dat op een bepaald moment wordt toegelaten of voldoet aan de doelgroep. Zien is hier dus meteen invullen en meedoen of voorbij laten gaan.

Gamen

Voor de echte gamer is er bijvoorbeeld gamevillage of gamersaloon. Het zijn razend populaire sites. Begin eerst met op papier te spelen. Voor echt geld spelen kan dan altijd nog. Je hebt wel een account nodig bij bij PayPal, maar die is snel online te openen.

Prijsvragen online

Kijk hiervoor eens naar prijz.nl. Daar zijn mooie prijzen te winnen, zoals mobieltjes, computers, reizen, en zo verder. Je vult een slagzin in of heeft andere leuke suggesties voor allerlei producten en dingt zo automatisch mee naar de prijzen.

Reviews schrijven

Meld je bijvoorbeeld ook aan op ciao-shopping.nl. Je schrijft een review, een recensie over een product, waar je ervaring mee hebt. Vele internetters lezen dat en zijn misschien ook wel meteen enthousiast over het product dat je beschreven hebt. En dus worden deze reviews betaald.

Affiliate zijn

Affiliate zijn betekent dat je met je website reclame maakt voor producten of andere diensten van een aangesloten organisatie. Als de producten of diensten door jouw toedoen worden verkocht door middel van en succesvolle lead, krijg je daarvoor ook een beloning. Wie even of internet kijkt ziet hiervoor vele mogelijkheden.

Advertenties op internet

Wie een eigen site of blog heeft die goed wordt bezocht, kan wat bijverdienen met de advertenties van Google Adsense. En dat is mooi meegenomen, want zo’n site moet je ook onderhouden. Google bekijkt je blog of artikel en probeert telkens de meest relevante advertenties erbij te plaatsen. Dat geeft de lezer de mogelijkheid om naar aanleiding van je artikel meer informatie op te vragen en door te zoeken. Dat is super handig en klantvriendelijk: in een artikel staat nooit alles en dan zijn die links wel erg gebruikersvriendelijk. Bovendien roepen artikelen over een bepaald onderwerp regelmatig nieuwe vragen op die zo direct kunnen worden beantwoord.

Artikelen schrijven

De echte die hards gaan artikelen schrijven en plaatsen daarbij de advertenties van Google. Zo ook bij Leerwiki, de site waar je nu bent. Veel succes!