Geld verdienen met online reviews schrijven

Slapend rijk worden? Kijk dan toch maar even verder want dan zit je hier verkeerd. Er zijn een aantal websites beschikbaar waar je met jouw mening over producten geld kunt verdienen. Hieronder staan een aantal voorbeelden van deze websites met daarbij ook een schatting van het geld dat je kunt verdienen. Geen enorme geldbergen bij deze websites, maar bij elkaar opgeteld toch een leuk maandelijks geldbedrag.

Ciao-shopping.nl

De eerste website waardoor ik in aanraking kwam met het schrijven van reviews is Ciao-shopping.nl. Op deze website kun je je gratis inschrijven en biedt je de mogelijkheid om je mening te uiten over allerlei producten. Hierbij moet je denken aan films maar ook deodorant en huishoudelijke producten. Het is een echte community waarbij andere leden van de website jouw geschreven review beoordelen. Wanneer zij jouw review positief beoordelen, dan ontvang je per beoordeling tussen de 1 en 3 cent. Het meeste geld verdien je echter met het zogenoemde bonusfonds. Dit bonusfonds wordt aan het einde van de maand uitgedeeld over alle positief beoordeelde reviews en kan oplopen tot ongeveer 3 euro per geschreven review.

Om een idee te krijgen van de verdiensten op deze website. Met 30 positief beoordeelde reviews verdien je ongeveer 100 euro. Daarnaast krijgen elke maand 10 reviews een Diamant toegekend en hiermee verdien je 30 euro.

Het voordeel van deze website is dat het vooral niet veel tijd kost om een leuk zakcentje te verdienen en het een echte community is met een kleine groep gebruikers. Je krijgt veel advies en steun van medegebruikers waardoor het een goed begin is als je meer wilt leren over het schrijven van reviews.

Ciao.co.uk

Ik ga gelijk over naar een Engelstalige website omdat ik alleen Ciao-shopping.nl ken als Nederlandse website. Je hebt het zusje of broertje van deze website, namelijk de Engelstalige Ciao.co.uk. Hetzelfde principe als de Nederlandse versie alleen je schrijft hierbij dus in het Engels. Zeker een goede manier om je Engels te gebruiken en om te verbeteren, gezien je hier ook steun en advies krijgt van medegebruikers.

De verdiensten zijn echter wel anders en liggen lager dan de Nederlandse versie. Dit komt voornamelijk omdat hier veel meer gebruikers actief zijn en daardoor het geld dat je ontvangt van het bonusfonds veel minder is. Doordat er meer gebruikers zijn, ontvang je dus wel meer beoordelingen en hierdoor dus meer geld.

Om een beeld te krijgen van de verdiensten: deze ligt rond 2 pond per geschreven review en met 30 reviews rond 60 pond verdienen. Ook hierbij kun je een Diamant winnen (ongeveer 25 pond extra). Een voorwaarde bij deze website is wel dat je een Engelse bankrekening moet hebben!

Dooyoo.co.uk

De laatste reviewwebsite waar ik bekend mee ben. Weer een Engelse website, maar het grootste voordeel van deze website is dat je hier de geschreven review voor Ciao.co.uk mag publiceren. Dus met één review verdien je op twee verschillende websites geld. Dooyoo werkt zonder bonusfonds wat betekent dat je verdient aan beoordelingen, maar je krijgt geld voor het plaatsen van een review. Eerder was dit standaard 0,50 pond maar tegenwoordig kan dat variëren afhankelijk waarover je een review schrijft. Er zijn drie levels waarin je review kan vallen. In welke level je review valt heeft ook invloed op de hoeveelheid geld je krijgt per beoordeling:

  • Level 1: Je krijgt 0,10 voor het plaatsen en per beoordeling 0,001.
  • Level 2: Je krijgt 0,30 voor het plaatsen en per beoordeling 0,015.
  • Level 3: Je krijgt 0,60 voor het plaatsen en per beoordeling 0,020.

Om een idee te krijgen van hoeveel geld je kunt verdienen per review. Ik schrijf vaak in level 3 wat betekent dat ik al gelijk 0,60 pond krijg. Gemiddeld zullen rond de 60 mensen een beoordeling geven. In totaal verdien ik dus per review 1,80 pond. Zou ik alle 30 reviews hier plaatsen dan is dat 54 pond. Nu moet ik eerlijk zeggen dat niet elke review in level 3 valt, dus het is eerder tussen de 40 en 45 pond. Elke dag en week worden er ‘Crowns’ uitgedeeld waarbij je een bonus krijgt van 1,5 pond voor je geschreven review. Bij dooyoo hoef je geen Engelse bankrekening te hebben, want je kunt je verdiensten uit laten keren in cadeaubonnen voor de website Amazon.

Verdienen met je Blog

Het schrijven van een Blog is de laatste jaren inmens populair geworden en er zijn tal van mensen die een Blog hebben. Het is een mooie manier om wat extra geld te verdienen! Maar vergis je niet want als je niet weet hoe en wat, dan kun je er beter niet aan beginnen. Ben je wel geinteresseerd en wil je wete hoe? Kijk dan eens op Geld Verdienen met je Blog