Geld verdienen met bloggen

Een blog is een online versie van een dagboek waar mensen bijna alles neerpennen en tentoonstellen – hun opinies, foto’s, grappen, dagelijkse gedachten en meer. Ook verhalen over huisdieren, de voorliefde voor voetbal, postzegels, … wordt online gedeeld. In de laatste jaren is het bloggen uitgegroeid tot meer dan slechts een persoonlijk dagboek. Het wordt ook steeds meer en meer gebruikt voor het adverteren van producten en diensten van je bedrijf.

Creëer je eigen blog

Een blog starten is gratis. Je kan je registreren bij www.blogger.com – een gratis dienst van Google Inc. Je hoeft geen domeinnaam of hosting aan te kopen. Als je je aansluit bij Blogger gebeurt alles online. Je blog zal gehost worden door Blogger en je krijgt een URL in de vorm van http://jouwdomein.blogspot.com. Je logt in in je account en start met schrijven. Dit is veel eenvoudiger en goedkoper dan je eigen domeinnaam en hosting aankopen, en daarna iemand in te huren voor de design, het schrijven en het coderen

Een andere gratis dienst voor bloggen is WordPress, welke ook heel populair en makkelijk te gebruiken is. WordPress ondersteunt meer features dan Bloggger en laat je toe je blog meer naar je eigen smaak op te stellen door behulp van verschillende plug-ins. Neem een kijkje bij www.wordpress.org.

Verdien geld met je blog

Terwijl je blogt over je eigen interesses, kan je het potentieel van je blog voor verschillende marketing en commerciële doeleinden maximaliseren.

De snelste en gemakkelijkste manier om je blog in een geld opbrengende onderneming te veranderen is door het gebruik van advertenties op je blog. Dit kan door middel van advertentie programma’s zoals Adsense, een advertentieprogramma van Google.

De werking is eigenlijk heel eenvoudig, je wordt betaald wanneer mensen op de advertenties klikken die op je website of blog getoond worden. Het Google Adsense programma is gratis. Je kan www.google.com/adsense bezoeken om meer te weten te komen over de regels en richtlijnen van dit programma(Meer Info Over Adsense Komt Nog !). Een ander advertentieprogramma in dezelfde lijn als Adsense is AdBrite.

Affiliate programma’s zijn andere mogelijkheden om geld te verdienen met bloggen. Door te focussen op het onderwerp van je blog kan je relevante producten promoten van cost per sale programma’s zoals Paypro en M4n. Je kan een review schrijven over het product of de dienst met vermelding van jouw affiliatie link zodat je de commissie krijgt als er een verkoop gebeurt.

Verhoog je blogverkeer

Blogs worden snel geïndexeerd door zoekmachines maar je moet ze regelmatig updaten. Zoekmachines houden van nieuwe inhoud en regelmatig updateun zorgt er voor dat jow website geïndexeerd blijft én dat het een hoge pagerank krijgt. Hoe hoger jouw site verschijnt, hoe meer verkeer naar jouw site zal komen, wat zal zorgen voor meer verkopen. Je kan actief deelnemen in forum discussies of reacties posten op andere blogs om meer backlinks te creëren.

Of je je blog nu gebruikt voor fun of voor werk, denk er aan dat het een hulpmiddel is met veel potentieel op welke manier dan ook. Dus, waar wacht je nog op? Start bloggen! Hieronder vind je links naar handige websites.

Succes ! Geldverdienentips.com

Links

Klik Hier Om Geld Te Verdienen Met Je Blog

Klik Hier en Verdien geld met Blogger en Adsense

De Url Van Deze Pagina: http://www.leerwiki.nl/Geld_verdienen_met_bloggen