Hoe kan je geld verdienen met Word documenten

Hoe geld verdienen met Word documenten

Tegenwoordig bestaan er talloze manieren om geld te verdienen. Iedereen, ja iedereen die extra geld wil verdienen, kan wel een geschikte methode vinden.

Zo is er dus ook een manier om geld te verdienen met Word documenten. Uw Word documenten publiceert u dan gewoon op het web en Google Adsense wordt automatisch toegevoegd. Leest u deze zin nog eens:

Uw kunt uw Word documenten online plaatsen en geld verdienen aan de Google advertenties!

Hoe werkt het

WordToWebPage is de tool die dit allemaal voor u kan regelen. Eerst maakt u een keuze uit de verschillende soorten templates. Templates zijn als het ware de looks/opbouw van uw website. Bij deze keuze bepaalt u waar de Adsense advertenties moeten worden weergegeven. Boven de content, naast de content of misschien wel op beide plekken.

Vervolgens selecteert u op uw computer het Word document dat u wenst om te zetten tot een website. U heeft helemaal geen technische kennis nodig om uw website te maken, WordToWebPage doet alles voor u.

Advies: Het is handig om vooraf een nieuwe map aan te maken, waar de website bestanden (die samen uw website vormen) in moeten worden opgeslagen.

Deze map met losse html websitebestanden kunt u vervolgens uploaden naar het internet, zodat u uw website zichtbaar kunt maken.

Het enige wat u verder nog moet doen is het invoeren van uw publisher-id nummer van uw Google Adsense account om geld te kunnen verdienen aan uw website.

Het is ook mogelijk om in de WordToWebPage software aan te geven welke achtergrondkleur u voor uw website wilt aanmaken en/of een header en footer toe te voegen aan de website.

Kort samengevat is WordToWebPage dus een hulpmiddel om uw Word documenten te veranderen in websites die automatisch worden gevuld met tekstadvertenties van Google. Deze tekstadvertenties leveren geld op door kliks van website bezoekers. Hoe meer bezoekers u naar uw site haalt, des te hoger u Adsense inkomen.

Als u op dit moment nog geen Word document heeft dat u kunt gebruiken om een nieuwe website te maken met WordToWebPage, wees dan creatief. Schrijf zelf een artikeltje of haal wat interessante tekst uit verouderde documenten. Sla dit nieuwe document nu op en nu heeft u een Word document met inhoud.

De ervaren WordToWebPage gebruikers, gebruiken deze tool tot op de dag van vandaag om dagelijks een stel nieuwe, geld verdienende website te maken. Hun Google Adsense inkomen stijgt dag, na dag, na dag.

De WordToWebPage software is betaalde software. U investeert éénmalig 25 euro (tijdelijke prijs) en u kunt levenslang van de software genieten. Als u WordToWebPage goed gebruikt dan kunt u een heleboel geld verdienen aan de websites die WordToWebPage voor u kan gaan maken.

Gebruik altijd content waar uw websitebezoekers wat aan hebben en klik nooit op uw eigen advertenties.

Links

Heeft u vragen over dit artikel of wenst u meer uitleg? Uw feedback verzenden? Reageren? Klik onderaan op de feedbacklink!