Wat is GPT

Inleiding

GPT staat voor ``Get Paid to´´ en omvat dus simpelweg alle mogelijkheden waarvoor jij betaalt kan krijgen op internet. Denk hierbij aan het lezen van betaalde e-mails, het klikken op banners, het invullen van enquetes en het meedoen aan spelletjes. Geld verdienen op internet, makkelijker kan toch niet?

Hoe werkt het precies? Een GPT (of spaarprogramma) is een website waar de leden de mogelijkheid krijgen om geld te verdienen op internet. Afhankelijk van de activiteit van de GPT kunnen de leden op diverse manieren geld verdienen. Over het algemeen zal het lezen van betaalde e-mails en het klikken op banners de meeste verdiensten opleveren.

Hoe kan het? Adverteerders hebben behoefte aan naamsbekendheid voor hun bedrijf, product of dienst. Een mogelijkheid om deze naamsbekendheid te vergroten is het inschakelen van een GPT. Naar behoefte van de adverteerder kan de GPT de leden een e-mail sturen, op een banner laten klikken, een enquete in laten vullen of een spelletje laten spelen. De leden van dit spaarprogramma krijgen hier uiteraard een vergoeding voor.

Stappen

Zorg voor een (gratis) e-mailadres. Denk hierbij aan Hotmail of Gmail (aanrader). Ga vervolgens naar www.gptgids.nl en lees de uitgebreide informatie over spaarprogramma's. Sommige spaarprogramma's hebben een aanmeldbonus van 2,50 euro! Zoek op www.gptgids.nl/spaarprogrammas.php de beste spaarprogramma's uit. Klik op de link van het spaarprogramma van jouw keuze en vul je gegevens in. Het invullen van deze gegevens hoeft maar 2 minuten te duren! Bevestig vervolgens de bevestigingsemail (welke binnen is gekomen op het e-mailadres wat je hebt ingevuld) en het geld verdienen kan beginnen!

Snel geld verdienen met spaarprogramma's is zeker mogelijk. Vooral met het aanmelden van nieuwe leden valt veel geld te verdienen. Wil jij weten wat een referral is? Ga dan naar www.gptgids.nl/wat-zijn-referrals.php . Wil jij liever direct beginnen met referrals werven? Ga dan naar [http://gptgids.nl/referrals-werven.php] . Succes!

Tips

  • Tip1

Uw persoonlijke gegevens hoeven niet tot in detail te worden vermeld. Maak daarom voor jezelf een keuze welke informatie je wel, en welke informatie je niet verstrekt. Het opgeven van je eigen bankrekeningnummer is natuurlijk wel aan te raden!

  • Tip2

Maak zoveel mogelijk andere mensen lid d.m.v. Uw persoonlijke "referrallink". U verdient dan ook aan de activiteit van Uw buurman of kennis! Het werven van referrals kan zeer lucreatief zijn. Een vergoeding en een percentage van de verdiensten van je referral worden bij (bijna) ieder spaarprogramma aangeboden!

Links

GPTGids.nl De spaarprogramma's

Spaarbron.nl Zeer betrouwbare, Nederlands spaarprogramma.

Goudmails.nl Zeer betrouwbaar, Nederlands spaarprogramma.

Cashi.nl Kleine broertje van Goudmails, ook zeer actief en hoge vergoedingen!

Profijtmail.nl Zeer actief spaarprogramma, met een zeer aantrekkelijke referralwedstrijd!