Welke gratis pakketten kan je krijgen

Inleiding

Er zijn allerlei gratis pakketten te krijgen voor speciale gelegenheden. De gratis babydozen zijn hier de bekendste van, wie kent de blije doos niet? Gratis pakketten bestaan uit nuttige producten die bij de doelgroep aansluiten, maar er zitten ook vaak kortingsbonnen bij en reclame folders met informatie. Een gratis pakket is een goede vorm van reclame, maar dat betekent niet dat je er niks aan hebt. Vaak zitten er hele handige spullen bij om een keer uit te proberen en met de kortingsbonnen kan je veel geld besparen. Welke gratis pakketten kan je krijgen?

Gratis pakketten

Boxfor2

De Boxfor2 is een gratis pakket voor mensen die gaan samenwonen. Het gratis pakket bestaat uit allerlei lekkere en handige producten, zoals koekjes, koffie en verzorgingsproducten. Ook zitten er leuke tijdschriften bij, ondere andere over wonen. Je kan het gratis boxfor2 voor jezelf aanvragen, maar je kan hem ook cadeau geven aan een ander stel dat gaat samenwonen. Het gratis pakket heeft een waarde van 35 euro. Het enige wat je voor dit pakket moet betalen zijn de verzendkosten van 6,95.

Boxforyou

Boxforyou is het jongere zusje van Boxfor2. In plaats van voor mensen die gaan samenwonen is dit gratis pakket bestemd voor mensen die alleen gaan wonen, zoals jongeren die op zichzelf gaan wonen. Ook in dit gratis pakket zitten allerlei lekkere en nuttige producten. Denk bijvoorbeeld aan een Brise, voor een lekkere geur in huis. De gratis pakketten van Boxforyou hebben een waarde van 35 euro. Ook bij dit pakket geldt dat je eenmalig de verzendkosten van 6,95 moet betalen.

Opa en oma box

Ook voor (aanstaande) opa's en oma's zijn er gratis pakketten te krijgen. Met dit gratis pakket worden opa's en oma's in het zonnetje gezet. De opa en oma box zit vol met spulletjes voor opa, oma en het kleinkind. Denk hierbij aan verzorgingsproducten en leuke tijdschriften. Extra leuk is het boek "kleinkind op komst." Dit boek zit ook in de box en staat vol handige informatie voor opa en oma. Het pakket heeft een waarde van 35 euro. Je betaalt 9,95 voor dit pakket inclusief de verzendkosten.

Trouwbox

Een ander gratis pakket is de trouwbox. Deze box is speciaal voor mensen die in het huwelijksbootje gaan stappen. Er zitten handige producten ook, maar ook veel nuttige waardebonnen. Door de waardebonnen bij deelnemende winkels te gebruiken, kan je aardig wat geld besparen! Je kan de trouwbox gratis ophalen bij een winkel of anders tegen betaling laten opsturen.

De studentenbox

Ook speciaal voor studenten is er een gratis pakket. Ga je studeren aan een Hogeschool of universiteit dan kan je dit gratis pakket krijgen. De studentenbox is gevuld met proefmonsters en aanbiedingen. Je hebt een box voor mannen en voor vrouwen. Je krijgt de studentenbox alleen als je kan bewijzen dat je echt student bent, zorg dus dat je je ov of inschrijfpapieren van je school bij de hand hebt. Dit gratis pakket heeft een waarde van meer dan 25 euro. Het enige wat je moet betalen zijn de verzendkosten van 4,50.

Gratis babydozen

Er zijn meerdere gratis babydozen te krijgen, denk bijvoorbeeld aan de blije doos of de gratis pakketten die je bij een supermarkt kan ophalen.

Klik hier voor een overzicht van alle gratis babydozen

Conclusie

Voor iedere feestelijke gebeurtenis zijn er gratis pakketten te krijgen. Het is leuk om een gratis pakket te krijgen, maar misschien nog wel leuker om er een ander mee plezier te doen. In de gratis pakketten zitten allerlei spullen waar je wat aan hebt, denk aan leuke producten, tijdschriften en kortingsbonnen. Voor de meeste pakketten hoef je alleen de verzendkosten te betalen, maar de waarde van het pakket ligt veel hoger.