Waar kun je een Visa card aanvragen

Inleiding

Een Visa Card is een creditcard. Een creditcard is reuze handig om betalingen mee te doen in zowel binnen als buitenland. De Visa Card is de meest gebruikte creditcard in de wereld. Tegelijkertijd wordt deze ook het meest geaccepteerd. Veel mensen vinden het dus praktisch om een Visa Card te hebben. Je kunt een Visa Card bij verschillende instellingen aanvragen. Er zijn een aantal dingen waar je rekening mee moet houden als je een Visa Card wilt aanvragen. Welke verschillende Visa Cards zijn er bijvoorbeeld? En wat betaal je voor een Visa Card?

Welke Visa Cards zijn er?

Er zijn verschillende Visa Cards. Je betaalt een Visa Card per jaar. De prijs is afhankelijk van het beschikbare limiet dat je kan opnemen met je creditcard en verschillende extra's. Wanneer je een Visa Card wilt aanvragen, dan is het aan te raden om je te verdiepen in de verschillende Visa Cards en hun mogelijkheden.

  • Visa World Card. De goedkoopste creditcard van Visa is de Visa World card. Je betaalt voor deze creditcard 36,50 per jaar. Je limiet bedraagt 2500 euro.
  • Visa Panda Card. Deze creditcard heeft dezelfde voorwaarden als de Visa World Card. Maar met de Visa Panda Card steun je ook het Wereld Natuur Fonds.
  • Visa Card Gold. Voor deze creditcard betaal je 55 euro per jaar. Hiervoor krijg je een limiet van 5000 euro.
  • Visa Card Platinum. Dit is de meest uitgebreide creditcard van Visa. Hij kost 154 euro per jaar. Hiervoor krijg je een limiet van 5000 euro en een uitgebreid verzekeringspakket.

Waar kun je een Visa Card aanvragen?

Je kunt een Visa Card aanvragen bij verschillende banken en andere financiële instellingen. Ook heeft Visa verschillende partners waarbij je heel voordelig een Visa Card kunt aanvragen. Op de site van Visa kun je het volledige overzicht vinden.

  • ANWB. Wanneer je lid bent of lid wilt worden van de ANWB dan kun je heel voordelig een Visa Card aanvragen. Ben je al lid, dan betaal je 11,50 per jaar. Word je lid van de ANWB en vraag je gelijk een Visa Card aan, dan kost dit 28 euro per jaar.
  • BMW. Ook bij BMW kun je een Visa Card aanvragen. Wanneer je een nieuwe BMW koopt, dan is de creditcard het eerste jaar gratis.
  • Banken. Bij verschillende banken kun je een Visa Card aanvragen. Over het algemeen kun je de creditcard aanvragen in combinatie met je betaalrekening. Je betaalt meer voor je betaalrekening met creditcard, maar je bent wel goedkoper uit dan wanneer je een losse Visa Card aanvraagt. Verschillende banken waar je een Visa Card kunt aanvragen zijn de Rabobank, OHRA en de ASN bank.
  • Andere mogelijkheden. Visa werkt samen met nog meer partners. Wanneer je bij hen een Visa Card aanvraagt krijg je vaak veel voordeel en kortingen. Andere mogelijkheden zijn bijvoorbeeld Van der Valk hotels, Gamma en Mikro-Elektra.

Conclusie

De goedkoopste manier om een Visa Card aan te vragen is bij één van de vele partners. Vaak hoef je het eerste geen jaarlijkse bijdrage te betalen. Ook daarna betaal je minder dan wanneer je de creditcard los aanvraagt. Een nadeel is dat je minder mogelijkheden hebt, zoals de hoogte van je limiet. Lees altijd goed de voorwaarden na voordat je een Visa Card aanvraagt!