M en S Mode nu ook online

M en S introductie

MenSlogo.jpgIk denk dat er weinig dames rondlopen die de modeketen M&S niet kennen. Zelf beweert het merk dat het zich richt tot de modebewuste, trendy jongedame vanaf 35 jaar. En om de slag met de concurrentie zoals H&M, Zara en Mexx niet te verliezen, bedienen ze de dames ook online.
 

Typisch voor M&S mode

MenSwinkel.jpg

Het klinkt misschien heel gewoon maar bij deze keten betaal je voor alle maten één en dezelfde prijs. Zo vanzelfsprekend is dat niet: ga maar eens in Duitsland shoppen daar is het heel gewoon dat je voor een maatje meer ook meer betaalt. Tussen haakjes: M&S gaat van maat 38 tot 54 en je vindt de winkels in de grotere gemeenten. In België zijn er ‘maar’ 65 filialen. En zoals bijna alle modemerken vandaag de dag werken ook zij met een Code of Conduct (een ondernemingscode) die veel aandacht besteedt aan maatschappelijke belangen, aan de klanten, aan de eigen medewerkers en de samenwerking met hun leveranciers. M&S Mode ontwikkelt, produceert en controleert alle kleding in eigen beheer. De volledige collectie van basics tot trends die je in de echte winkels vindt, is online ook te verkrijgen. Elke week wordt de shop aangevuld met nieuwe stukken.

Printscreen

MenSprintscreen.gif

Het moet gezegd: het is een heel gebruiksvriendelijke webshop! De hele webshop heb ik niet uitgespit maar op het eerste zicht lijkt er geen verschil tussen de Nederlandse en de Belgische internetwinkel. De gecheckte prijzen waren in elk geval hetzelfde en of alle maten altijd op voorraad zijn… en of je een in België ontbrekende maat alsnog in Nederland kunt bestellen....

Onder elk kledingstuk staat netjes met kleurtjes aangegeven in welke variaties het jasje of rokje te verkrijgen is. Wel vond ik de kleurstelling af en toe nogal afwijkend met de bolletjes… en sommige bolletjes werken niet. Ook de prijzen en aanbiedingen zijn overduidelijk.

Onder ‘More Style’ vind je de iets sjiekere maar daarom niet duurdere Rossana Lima collectie. Online is dit zeker geen uitgebreide collectie!

De jassencollectie daarentegen is heel uitgebreid, gaande van korte jacks over lange jassen en blazers. Keuze te over, zo ook voor de accessoires: panty’s, riemen, sjaals en tassen.

Klik voor de gein ook eens op ‘meer dan € 50’ dan zul je vaststellen dat er maar weinig items duurder zijn dan dit bedrag. Heel veel stukken in deze rubriek zijn immers afgeprijsd tot € 50.

Onder ‘Klantenservice’ vind je ook een duidelijk 'Maatadvies'. Niets zo vervelend dan dat je spullen moet terugsturen… omdat de maat niet goed is. Verder heb je de gebruikelijke betalingsmogelijkheden: iDEAL, creditcard en betaling na ontvangst.

De verzendkosten zijn altijd hetzelfde: € 4,95 per verzending.

Twijfel over je aankoop? Je hebt sowieso 14 dagen bedenktijd!

Conclusie

Raadpleeg eerst de matentabel, in elk geval als je geen ervaring hebt met hun maatvoering. Hou rekening met de kleurstelling. Buiten deze twee aspecten is het aangenaam shoppen in deze online winkel: het is trendy en naar onze ervaring niet duurder dan de concurrentie.

De Nederlandstalige website in België wilde bij aanvang nog wel eens overspringen naar de Franstalige versie! Stop dus niet bij je eerste 3 pogingen om in te loggen!

Reacties (0)

Reageer
Geen resultaten gevonden