Euromillions winnen

Wordt schandalig rijk met Euromillions

Euromillions
Euromillionslogo.gif

Schandalig rijk worden, dat is het motto van Euromillions.Dit zeer populaire loterijspel houdt elke dinsdag en vrijdag duizenden spelers aan het scherm gekluisterd. In de grensstreek van België komen wekelijks ook duizenden nederlanders een lotje kopen om mee te dingen naar de jackpot. Wij geven je alvast enkele tips om je kansen te verhogen.

Wat is Euromillions

Euromillions is een europese loterij die in verschillende landen tegelijkertijd georganiseerd wordt. Daardoor is het ook zo interessant, want de inzetten van alle landen worden samengeteld en er kan een veel grotere prijzenpot uitgedeeld worden.

De eerste Europese loterij werd voorgesteld door Française des Jeux, Camelot (Engeland) en Loterias y Apuestas del Estado (Spanje). De inzetten van de drie landen werden samengebracht om de mogelijke winst zeer aantrekkelijk te maken. De berekening van de winsten wordt toevertrouwd aan de Britten en de Spanjaarden. De eerste trekking vond plaats op vrijdag 13 februari 2004.

Na Frankrijk, Engeland en Spanje volgden ook België, Luxemburg, Zwitserland, Portugal, Ierland en Oostenrijk! Met 9 deelnemende landen kent de spanning geen grenzen meer.

Goede redenen om te spelen

  • De winst met Euromillions kan heel groot zijn, gaande van 15.000.000 tot 150.000.000 euro! Geen enkel ander lottospel brengt zoveel op.
  • Euro Millions is een modern spel. Het kleurrijke ontwerp van de formulieren is jong en dynamisch. Euro Millions is aangenaam om te spelen en zit vol spanning.
  • Euro Millions is het eerste Europese spel. Dat aspect zal iedereen verleiden die zich eerder Europeaan voelt.

Hoe spelen

Met dit formulier kunt u deelnemen met 1, 2, 3, 4, 5 of 6 spelcombinaties. Elk roosterkoppel bestaat uit een rooster met cijfers en een rooster met sterren. Dus: - Kruis op elk rooster 5 cijfers en 2 sterren aan voor een inzet van 2 € per combinatie of per paar roosters.

Verhoog je kansen

Wie niet deelneemt kan natuurlijk ook nooit winnen. Je kansen verhogen kan simpelweg door meer formulieren in te brengen. Maar om de jackpot te winnen maak je 1 kans op 76.275.360, niet zo groot dus. De kans om gewoon in de prijzen te vallen is 1 op 24. Er bestaan online tal van sites die software verkopen om de lotto te voorspellen. Maar de resultaten komen voort uit louter toeval en kunnen niet voorspeld worden, wat al die programma's ook beweren.

Wat je wel kan doen om je winstkans gevoelig te verhogen is spelen met een meervoudig formulier. Je mag dan meer nummers en sterren aanduiden dan voorzien. Zo vergroot je de kans om de juiste combinatie aan te duiden. Omdat je winstkans hoger is moet je natuurlijk wel iets meer betalen voor deze optie. Wat je ook nog kan doen is online spelen of een formulier voor 5 weken indienen, zo voorkom je dat je een week vergeet om mee te spelen. Stel je voor dat je de juiste combinatie had en vergeten was je formulier in te dienen...

Risico's

Net zoals bij elk gokspel zijn er ook enkele gevaren aan verbonden. Vermijdt verslaving en speel met mate, het blijft uiteindelijk een spel en het moet leuk blijven.

Er zijn ook al tal van voorbeelden van winnaars met wie het fout is gegaan. Zo'n hoop geld in één keer winnen kan serieuze problemen met zich meebrengen. Winnaars worden begeleid door de loterij want ze weten vaak niet hoe ze met die rijkdom moeten omgaan. Ook de omgeving van de winnaars reageert niet altijd hetzelfde. Zo kreeg een belgische winnaar te maken met afpersing en doodsbedreigingen. In Engeland kwamen 2 winnaars in het nieuws omdat ze ofwel al het geld hadden opgemaakt in enkele jaren of omdat ze er psychisch onder leden. Vaak is er ook melding van hevige familieruzies omwille van het geld of een erfenis, valse vrienden en oplichters die hun slag willen slaan.

Deelnemen blijft nog altijd belangrijker dan winnen. Geniet van het spel en van de dromen die je koestert moest de Euromillions jackpot van jou zijn.