Waar kan je online bingo spelen

Inleiding

Sommige mensen kunnen er geen genoeg van krijgen: een ouderwets potje bingo spelen. Het principe achter bingo spelen is heel makkelijk. Je krijgt een kaart met allemaal verschillende nummers. Daarna worden er achter elkaar nummers getrokken en als dat nummer op jouw bingo kaart staat, dan kan je hem wegstrepen. Bingo is een spel waar toch spanning in zit, maar wat niet te moeilijk is. Zeker met een groep bingo spelen kan erg gezellig zijn! Het is de bedoeling om als eerste je kaart vol te hebben of om een bepaald figuur te hebben, het is maar net waarvoor je speelt. Wanneer dit het geval is, dan roep je bingo en ben je de winnaar! Misschien denk je bij bingo spelen aan het bejaardenhuis, maar het spel is eigenlijk hartstikke populair. Je kan op internet heel makkelijk online bingo spelen! Dit kan gratis, maar ook voor geld. Ook zit er meestal een chatruimte bij zodat je contact kan leggen met andere bingo fans. Waar kan je online bingo spelen?

Waar kan je online bingo spelen?

Er zijn veel verschillende sites waar je online bingo kan spelen. Het kan daarom nog best moeilijk zijn om een bingo site te kiezen die bij jou past. Je kan wel de eerste de beste site proberen, maar misschien is er wel een site die eigenlijk veel leuker is. Ik heb een overzicht gemaakt van verschillende sites waar je online bingo kan spelen. Ik heb ze natuurlijk ook zelf uitgeprobeerd om een duidelijk beeld ervan te krijgen. Hieronder een overzicht van de leukste online bingo sites en de beschrijving ervan.

Bingocams

Iedereen kan zich inschrijven op Bingocams. Het sociale aspect staat voorop bij Bingocams. Zo kun je gezellig chatten en je vrienden uitnodigen. Er zijn verschillende bingokamers waar om verschillende prijzen wordt gespeeld. Verder heeft Bingocams allerlei extra's die het bingo spelen aantrekkelijk maken! Zo krijg je gratis stortgeld en een bonus!

Bingocams

Bingograag

Bingograag is een populaire site waar je online bingo kan spelen. Je moet op deze site een account aanmaken. Daarna krijg je een welkomstbonus van drie euro gestort, zodat je kan beginnen met bingo spelen. Per dag zijn er ongeveer 500 leden actief! Bingograag is in principe een site waar je betaald bingo kan spelen. Maar door de welkomstbonus kan je in het begin gratis spelen om de site uit te proberen. Verder is het een voordeel dat de bingokaarten niet duur zijn. Je hebt de mogelijkheid om met mede bingo spelers te chatten en het allermooiste is dat je kans maakt op mooie geldprijzen!

Flabingo

Flabingo is een vrij jonge bingosite. In principe werkt alles hetzelfde zoals bij bovenstaande online bingo sites. Maar Flabingo wil zich ook graag onderscheiden. Door actief te zijn op de site, door bijvoorbeeld te spelen, te chatten en leden aan te brengen, kan je punten verdienen. Wanneer je genoeg punten hebt verdiend, dan kan je een leuke beloning in de Flabingo spelwinkel uitzoeken. De site is erg interactief, er worden bijvoorbeeld middagen en avonden georganiseerd waar je extra punten kan winnen.

Conclusie

Hierboven staan de bekendste sites beschreven waar je online bingo kan spelen. De bovenste twee sites zijn grote sites, zij hebben veel actieve leden en ook de prijzen liegen er niet om. Flabingo is iets kleiner, maar daardoor wel intiemer. Bij Bingograag, Bingocams en Flabingo kan je om geld spelen. Je krijgt een gratis welkomstbonus om de spellen uit te proberen, maar wanneer dit op is zal je geld moeten storten om nieuwe bingokaarten te kopen. De bingokaarten zijn echter niet duur, plus de meeste mensen houden juist van de spanning dat je echt geld kan winnen! Je kan bij alledrie de sites met je medespelers chatten. Dit kan tijdens het bingo spelen, maar ook tussendoor!

Alles over online bingo spelen