Waarom lenen en krediet bij SNS bank

Lenen bij de SNS bank, want de SNS Bank is meer dan een spaarbank alleen

Waarom_lenen_en_krediet_bij_SNS_bank-IntroPlaatje.jpg

De SNS bank als spaarbank betekent ook in 2018 een rente op de betaalrekening vergoed krijgen, maar u kunt er ook eenvoudig geld lenen. De SNS Bank is ontstaan uit allerlei nutsspaarbanken die waren opgericht voor de kleine spaarder. Vanaf 1960 kwamen daar betaalrekeningen en kredieten bij en werd de SNS een volwaardige bank voor iedereen. Inmiddels hoort de SNS Bank bij de top 5 van Nederlandse banken, met 146 kantoren en bijna 3.500 medewerkers. De SNS bank is een top bank voor leningen, sparen en krediet. Handig is de plafondrente hypotheek waarmee u voorkomt dat uw maandlasten stijgen.

Lenen en krediet bij de SNS Bank is lenen bij de Volksbank

De SNS bank is onderdeel van de Volksbank. De SNS bank biedt meerdere soorten van leningen en hypotheken aan die u meer financiële ruimte moeten bieden en u helpen bij het doen van een grote aankoop. Het kan met uw huis als onderpand voor verschillende soorten van hypotheken, maar het kan ook zonder een onderpand voor het afsluiten van een doorlopend krediet.

Meer financiële ruimte met hulp van de SNS bank

Meer financiële ruimte is vaak broodnodig. Het geeft extra lucht in moeilijker tijden. Denk bijvoorbeeld aan het einde van een dure maand, de feestdagen of de vakantieperiode. Dit heeft de SNS bank in de aanbieding:

  1. SNS zelfkrediet: dit is een doorlopend krediet tot maximaal € 50.000. Eenvoudig via internet aan te vragen. U hoeft dit bedrag niet in één keer op te nemen. U kunt het geld van uw rekening opnemen, zodra u dat ook uitkomt.
  2. SNS zelfkrediet WOZ: ook dit is een persoonlijk krediet en geen hypotheek. Maar doordat u een huis bezit, kunt u deze lening tegen een lagere rente afsluiten.
  3. Creditcard: de SNS Creditcard wordt wereldwijd geaccepteerd. U betaalt met een pincode of door middel van een handtekening op de bon. Vervolgens kunt u als u dat wilt kiezen voor gespreid betalen. Bijkomend voordeel is dat de aankopen zijn verzekerd tot 180 dagen na de aankoopdatum van een product.
  4. SNS Extra Ruimte Hypotheek: deze hypotheek bestaat uit twee delen. Een deel waarmee u de kosten voor verbetering of onderhoud van de woning betaalt. En een deel voor consumptieve uitgaven, zoals een vakantie, een auto of nieuwe meubels.

De SNS Plafondrente Hypotheek

Relatief nieuw is de SNS Plafondrente Hypotheek. Bij deze hypotheekvorm spreekt u met de SNS Bank af hoe hoog de variabele hypotheekrente die u moet betalen, maximaal mag worden. Stijgt de hypotheekrente op de hypotheekmarkt boven deze plafondrente uit, dan betaalt u toch het eerder afgesproken maximum. Daalt de rente weer onder het plafond, dan gaat u weer minder hypotheekrente betalen en profiteert u dus van de rente dalingen.

Lenen en de belastingvoordelen inkomstenbelasting

Met lenen zijn ook belastingvoordelen te halen in box 1 of box 3 van de inkomstenbelasting. Of uw lening valt in box 1 of in box 3, niet beide. In box 1 komt de rente van de lening in mindering op uw inkomsten, wanneer u de lening gebruikt voor de aanschaf, het onderhoud of de verbetering van eigen woning. Uw woning als hoofdverblijf dus. De rente is daarmee een hypotheekrente geworden. Gebruikt u de lening voor consumptieve doeleinden, dan komt de lening in mindering op uw vermogen in box 3. Dat betekent dan ook dat u over een lager bedrag de vermogensrendementsheffing hoeft te betalen. De rente is dan niet aftrekbaar als hypotheekrente, maar de lening als schuld in box 3. Bij de SNS Extra Ruimte Hypotheek kunt u te maken krijgen met zowel box 1 als box 3. De SNS Bank zal u hierover verder adviseren en informeren.

Reacties (0)

Reageer
Geen resultaten gevonden