9x Beurs advies voor 2009

Inleiding

We zitten in een wereldwijde recessie en de beurs- en aandelenkoersen lijken alleen maar lager te kunnen worden. Toch zijn er voldoende professionele beleggers die ook in slechte tijden geld weten te verdienen. Dit artikel geeft 9 websites met beurs adviezen voor 2009.

1. Beleggingstips 2009

Beleggingstips 2009 is een boek waarin een nieuwe generatie beurs experts aan het woord komt. Elf professionele beleggers die vanuit verschillende invalshoeken de vinger aan de pols van de financiële markten en de beurs houden. Dat maakt hun verwachtingen voor 2009 bijzonder interessant.

2. De Optietipper

Deze beurs advies website is van Ron Schut, winnaar van de Nationale Beleggingswedstrijd 1997 van de Postbank/Telegraaf. Hij is voor zichzelf begonnen en tegen betaling is het mogelijk om met hem mee te handelen op de beurs op basis van zijn advies.

Zelf zegt hij hierover: "De beurs is wel degelijk te voorspellen. Onze klanten ervaren dat al jaren !!" "Wij handelen op basis van onze grafieken en verwachtingen en wie ons volgt, doet dat uiteraard voor eigen rekening en risico. Opties kunnen tot grote winsten, maar soms ook tot grote verliezen leiden. Wie zich geen grote verliezen kan veroorloven, dient ook geen grote bedragen in opties te steken.".

Ron handelt op basis van technische analyses, want "Een duidelijke grafiek met uitleg zegt vaak meer dan duizend woorden.". Op zijn website zijn voorbeelden van zijn beurs advies te lezen.

3.Andre de Vries - Beleggingscoach

Andre plaatst om de zoveel tijd een optietip, of beurs advies op zijn website.

4.Leon Hillen -

Leon heeft ook een website met beurs adviezen waar je je tegen betaling op kan abbonneren. Zijn website en advies richt zich op de gevordere, particuliere belegger.

5.Dagelijks beurs advies over de beurs van XEA

Auteurs op deze website kunnen adviezen schrijven welke vervolgens worden geplaatst.

6.Beurs advies van Bindex gebruikers

Bindex gebruikt momenteel 58108 beleggingsadviezen van 2603 gebruikers om per aandeel een advies score samen te stellen. Iedereen kan meedoen.

Deze website is een goede mogelijkheid om te zien wat de beurs stemming is, succesvolle adviezen te bekijken van gebruikers en nieuwe adviezen te bekijken.

7.AEX updates van TA.nl (Technische Analyse)

Deze website richt zich volledig op technische analyses. Dagelijks worden de bewegingen van de AEX besproken.

8. Beleggingstips uit 2008

Oude beleggingsips maar wel tijdloos.

9. Rendementtips voorzag het al in 2006

En last but not least. Deze beurs advies website geeft aan dat zij in 2006 voorspelden dat de beurzen zo zouden kelderen. De startpagina van de website geeft hier een mooie analyse van. Ook voor beurs tips in 2009 kan je op deze website terecht

Je kan je op de website abonneren op de gratis nieuwsbrief met beurs tips.

Tot slot

Voor al deze adviezen en de websites die adviezen aanbieden geldt natuurlijk dat resultaat uit het verleden geen garantie zijn voor de toekomst. Beleg alleen met geld wat je kan missen.