Wat is de ADN Beursanalyse

ADN Beursanalyse 2020 geeft veel informatie aan beleggers

Wat_is_de_ADN_Beursanalyse-IntroPlaatje.png

Allemaal willen we graag weten wat de beurs doet en het liefste ook wat hij gaat doen. En het internet zit barstensvol informatie over beleggen, maar voor welke informatie kunt u het beste kiezen? Een verstandige keuze is de site van ADN Beursanalyse. De ontwikkeling AEX wordt door ADN voortdurend gevolgd en van nuttig commentaar voorzien door Ad Nooten. Deze beursanalyse vindt plaats op basis van allerlei grafieken en zeer veel ervaring in succesvol beleggen op de beurs. Iedereen kan daar snel zijn voor deel mee doen.

De AEX als beursindex voor uw beleggingen

ADN Beursanalyse richt zich op de AEX-index en de aandelen die in het aandelen mandje van de AEX zitten. Dat zijn de 25 meest verhandelde beursfondsen in ons land die ook nog eens veel betekenis hebben voor onze economie en meestal de wereldwijde economie. Er worden door Beursanalyse vele grafieken bijgehouden die voor de wat meer ervaren belegger goed te volgen zijn. De vele analyses op de site en de daarbij behorende conclusies worden steeds kort van commentaar voorzien. Met al deze informatie voor beleggers kunt u eenvoudig zelf bepalen of u ook instapt of misschien juist wel uitstapt.

Vele grafieken op ADN Beursanalyse

U vindt er allerlei grafieken van met een verschillende tijdsspanne:

  1. Een kwartiergrafiek. Hierin geeft elke candle een kwartier koersverloop weer. Omdat het tijdsverloop hier al wat langer is, is het ook mogelijk om daarbij eventuele omkeerpunten in het koersverloop te ontdekken. Ook de kwartiergrafiek is bedoeld voor wie met een korte termijn wil handelen.
  2. Een uurgrafiek, waarbij elke candle overeenkomt met een geheel uur. Deze grafiek is zeer bepalend voor wie wil in- of uitstappen. De traders die met korte instap- en uitstapmomenten hun winsten willen behalen, trekken dan al snel hun conclusies.
  3. De daggrafiek geeft weer meer inzichten. Op basis van de candles per dag wordt ook gekeken naar de trend voor de komende dagen en zo mogelijk de middellange termijn.
  4. De Weekgrafiek. Nu komen we al meer bij het grotere plaatje. De weekgrafiek helpt vooral bij het verder uitdiepen van de maandgrafiek. Op basis hiervan worden prognoses opgesteld voor enkele weken tot vele maanden vooruit.
  5. De Maandgrafiek maakt het mogelijk om maanden vooruit te kijken tot soms zelfs jaren vooruit. En via de maandgrafiek kunnen we ook weer terug naar de weekgrafiek voor gedetailleerdere informatie en zo verder.

ADN Beursanalyse

Wie over het web surft, komt de analyses van ADN Beursanalyse ook in samengevatte vorm tegen op vele andere sites. Maar wie bij de bron van al deze informatie wil zijn, gaat naar de site van ADN Beursanalyse zelf. Als u een beginnende belegger bent kunt u het beste eerst wat droog oefenen. U belegt dan op papier zonder dat u risico's loopt. Al doende leert u zo wat de juiste beslissingen bij het beleggen zijn. Al snel zult u inzien hoe een en ander werkt om aan de hand van de grafieken en adviezen uw eigen succesvolle portefeuille samen te stellen.

Stock picking om geld te verdienen op de beurs in 2020

De kern van succesvol beleggen is toch vaak goedkoop inkopen en duur verkopen. Een manier om dit te doen is stock picking. Bij stock picking kiest u de goedkope aandelen uit van bedrijven die veel belovend zijn. Nu goedkoop kopen wordt dan al snel straks duur verkopen.

Reacties (0)

Reageer
Geen resultaten gevonden