Bij welke thuisstudie krijg je een cadeau

Inleiding

In januarien na de zomervakantie starten veel mensen met een thuisstudie. Een thuisstudie is ideaal voor mensen die hun studie willen combineren met hun werk of gezin. Je kunt alle kanten op met een thuisstudie. Je kunt kiezen voor bijvoorbeeld een mbo, hbo of universitaire studie, maar een cursus is ook mogelijk. Een thuisstudie is goedkoper dan een normale studie, maar het vergt wel meer discipline en motivatie! Er zijn verschillende mogelijkheden als je een thuisstudie wilt volgen. Bij welke thuisstudie krijg je een cadeau?

Thuisstudie met cadeau

Er zijn verschillende aanbieders van thuisstudies. Dit is soms lastig kiezen. Ze beloven allemaal dat zij de beste en goedkoopste zijn. Ook kun je bij de meeste kiezen voor begeleiding en contact met medestudenten. Wanneer je het eigenlijk niet uit maakt waar je een thuisstudie gaat volgen, dan laat je je misschien verleiden door een leuk cadeau. De meeste thuisstudies willen graag nieuwe studenten en ze willen hier best wat voor geven!

LOI

LOI is één van de grootste en bekendste mogelijkheden om een thuisstudie te volgen. Op dit moment lopen er bij het LOI verschillende acties. Zo krijg je bij het volgen van de meeste cursussen en opleidingen een gratis Pathé bon. Hiermee kun je drie maanden lang onbeperkt naar Pathe plus je krijgt tien procent korting op je drinken en eten. Bij de andere studies geldt op dit moment een korting van 20 procent. Zo kun je voordelig een thuisstudie bij de LOI volgen!

  • Pathébon om 3 maanden onbeperkt naar de bioscoop te gaan

Actie HBO bachelor- of masteropleiding

Wanneer je bij LOI een thuiscursus HBO bachelor- of masteropleiding, dan krijg je een Google Nexus 7 tablet cadeau. Deze heeft een waarde van 249 euro. Dit is een leuk cadeau voor nieuwe studenten!

  • Gratis Google Nexus 7 tablet t.w.v 249 euro

Site van LOI

NTI

Ook bij NTI kun je een cadeau krijgen als je nu een thuisstudie gaat volgen. Je krijgt namelijk een driedaagse minicruise naar NewCastle. Laat je 3 dagen verwennen op de cruise en ontdek NewCastle. 

Driedaagse minicruise naar NewCastle

NHA

NHA is één van de voordeligste aanbieders van thuisstudies. Over het algemeen worden er al enorme kortingen op hun thuisstudies gegeven, maar je krijgt ook nog een extra cadeau. Je krijgt bij het volgen van een thuisstudie of thuiscursus een gratis Tablet PC en een cursus Timemanagment. Deze actie heeft een waarde van 300 euro.

Site van NHA

Studieplan

Een vierde mogelijkheid om een thuisstudie te volgen is Studieplan. Bij Studieplan heb je de keuze uit 250 cursussen. Deze thuisstudies zijn zeer betaalbaar! In de meeste gevallen zelfs het goedkoopst. Studieplan heeft op dit moment 1 lopende acties. Je krijgt namelijk een gratis Android Tablet als je een ondernemerscursus gaat volgen.

  • Bij lesgeld vanaf 250 euro krijg je een gratis 7 inch android tablet.

Site van Studieplan

Conclusie

Er zijn verschillende aanbieders waar je een thuisstudie kunt volgen. Dit kunnen opleidingen op bijvoorbeeld mbo, hbo of wo niveau zijn, maar een cursus is ook mogelijk. Je kunt er voor kiezen om je thuisstudie geheel zelfstandig te doen of met hulp op afstand. Bij verschillende aanbieders krijg je een leuk cadeau als je bij hen een thuisstudie gaat volgen. Dit is natuurlijk leuk meegenomen, maar ga alleen een thuisstudie volgen als je gemotiveerd bent!

Reacties (0)

Reageer
Geen resultaten gevonden