Online kantoorartikelen bestellen - van bureaustoelen tot koffiemachines

Kantoorartikelen bestellen

Heb je regelmatig kantoorartikelen nodig? Bestel het dan lekker makkelijk en lekker snel via internet. Bij de meeste webshops geldt dat alle kantoorartikelen die je vandaag bestelt, morgen al geleverd worden. Niet alleen als je online bestelt, maar ook als je héél ouderwets een bestelformulier op de fax legt. Maar, let op: er zijn grote prijsverschillen tussen de aanbieders en dit zie je niet altijd terug in de kwaliteit! Goed kijken en vergelijken dus. Misschien bestel jij de volgende keer je kantoorartikelen wel bij Topdeq, of Viking Direct.

Online aanbieders kantoorartikelen

Er zijn heel veel aanbieders van kantoorartikelen. Zoals in elke branche zijn er 'discount' leveranciers en ondernemers die zich meer richten op het luxere segment. Naast de noodzakelijke kantoorartikelen zoals pennen en schrijfblokken kun je bij deze winkels veel meer dingen voor op kantoor bestellen, zoals kantoormeubelen. Van design bureaustoelen tot koffiemachines. Veel grote aanbieders van kantoorarikelen hebben een goede webshop waar je direct via iDEAL kunt betalen, of per factuur.

Leukste kantoorartikelen om te bestellen

Is het tijd om het interieur van je kantoor een keer te pimpen? Een hele snelle en gemakkelijke manier is om wat design spulletjes aan te schaffen. Kleine ingreep, grote impact. Zorg in ieder geval voor een prachtige design lamp op je bureau van bijvoorbeeld Artemide. Als wij een suggestie mogen doen: kies voor de Tolomeo. Of de Tizio. Succes verzekerd, want de lampen van Artemide zijn echte designiconen. Daarna is je bureaustoel aan de beurt. Natuurlijk wil je lekker zitten, maar je bureaustoel moet er vooral ook wel een beetje mooi uitzien. Liefst iets van een bekende designer? Kies dan voor een van de design bureaustoelen uit de collectie van Eames. Als je er eenmaal een hebt aangeschaft, wil je nooit meer anders. Misschien besluit je wel de hele vergaderruimte er mee uit te rusten. Zie je het al voor je? Rond de tafel mooie stoelen van Gispen en als kroon op het werk een lamp van Brand en Van Egmond boven de tafel.

Misschien wel een van de belangrijkste kantoorartikelen is een goede koffiemachine. En misschien is dit ook wel een van de leukste kantoorartikelen om aan te schaffen. Want voor de 'grote aankoop' gedaan wordt, moet er natuurlijk wel eerst uitvoerig getest worden! Bied je dus direct aan als volunteer als bij jou op kantoor een nieuwe koffiemachine besteld moet worden. Kies voor een goede en praktische machine. Kies bijvoorbeeld voor een goede volautomaat van Jura. Deze kwalitatief hoogwaarde koffiemachine maalt zelf zijn bonen en heeft een volautomatisch ontkalkings- en reinigingsmechanisme. Zo heb je wél de lusten, maar niet de lasten van een heerlijke verse cappuccino.

Heb je de smaak te pakken? Dan willen we nog één van de hipste kantoorartikelen met je delen: de iPhone. Deze vind je niet in de catalogus tussen de andere kantoorartikelen, maar wij vinden dat deze zeker een plaatsje verdient in deze rubriek. Want kan jij leukere kantoorartikelen bedenken om te bestellen dan de nieuwe iPhone?

Kantoorartikelen: conclusie

Voor veel (kantoor)mensen is het bestellen van kantoorartikelen een noodzakelijk kwaad. Door het internet is dit allemaal wel een stuk eenvoudiger geworden, maar het blijft een noodzakelijk kwaad. Vanaf nu is dat verleden tijd door ook andere, leuke kantoorartikelen te bestellen! Voel je je geïnspireerd, of heb je nog andere kantoorartikelen die zeker niet in dit rijtje mogen ontbreken? Laat het ons weten!


Reacties (1)

Reageer
Werner reageerde 12 jaar geleden
08 Mar 16:49
leuke site, voor meer leuk nieuws over kantoorartikelen moet je ook is op www.kantoorblog.nl kijken. Op deze site bloggen ze over alle nieuwe producten.