Hoe behoud je een mooie jeugdige hals

 Mooie jeugdige hals behouden

Onze hals is een van onze belangrijkste lichaamsdelen omdat de hals het hoofd ondersteunt en bijna altijd zichtbaar is. Een mooie, jeugdige hals is essentieel voor een gezonde, frisse uitstraling. Een mooie, jong uitziende hals speelt een belangrijke rol in je algemene uitstraling omdat een mooie jeugdige hals snel opvalt wanneer je bijvoorbeeld een mooie jurk aan hebt, een mooi kapsel hebt, een opvallende ketting draagt etc. Een jong uitziende hals is aantrekkelijk en bijzonder vrouwelijk en lees daarom onderstaande tips om te voorkomen dat je hals je leeftijd zal verraden!

De hals is een kritisch gebied dat over het algemeen veel frustraties veroorzaakt bij vrouwen omdat de hals een van de eerste lichaamsdelen is die je ware leeftijd onthult. In tegenstelling tot het haar, gezicht, benen en buik hebben vrouwen al snel de neiging om de hals te verwaarlozen en dit is een grote vergissing omdat deze verwaarlozing op latere leeftijd goed terug is te zien. De nodige aandacht besteden aan je hals is uiterst belangrijk als je de elasticiteit van je hals en het huidige aspect wilt behouden zodat je er op latere leeftijd ook verbluffend uit kunt zien in een mooie jurk of laag uitgesneden truitje. De huid van de hals heeft niet veel onderhoud nodig, dus met enkele simpele stappen kun je al een mooie jeugdige hals behouden.

Tips voor een mooie jeugdige hals

  • De beste manier om het jeugdige aspect van de huid rond de hals te behouden is om dit gebied op te nemen in de dagelijkse beauty routine. Reinig de hals dus wanneer je je gezicht reinigt en smeer je hals ook in met een dagcrème of een andere verzorgende, hydraterende crème. Scrub je hals daarnaast, net als je gezicht, eens per week.
  • Wanneer je een gezichtsmasker gebruikt, smeer er dan ook wat van op je hals! Dit is een kleine moeite maar in de toekomst zul je er wel rijkelijk voor beloond worden!
  • Er zijn verschillende producten op de markt die vroegtijdige huidveroudering voorkomen. Deze kunnen effectief zijn om de eerste tekenen van veroudering te voorkomen. Kies een product die bij je huidtype past en die liefst gebaseerd op natuurlijke ingrediënten. Een crème die vitamine A, C, E, en/of glycolzuur bevat, zorgt voor een jeugdige en soepele huid.
  • De huid van de hals is dikker dan de huid op je gezicht maar is wel uiterst gevoelig. Daarom is de hals is vatbaar voor vroegtijdige rimpels en andere tekenen van veroudering. Een van de fundamentele dingen waar je op moet letten is overmatige blootstelling aan de zon. Smeer je hals ook altijd goed in met een beschermende zonnebrandcrème. Zowel in de zomer als in de winter! In de winter zijn de zonnestralen weliswaar minder fel, maar ze zijn wél aanwezig. Het maakt groot verschil uit als je er een gewoonte van maakt om je gezicht en hals iedere dag van het jaar in te smeren met een dagcrème die minstens USP 15 bevat!
  • Geef jezelf regelmatig een halsmassage. Maak hierbij gebruik van een natuurlijke massage olie. Dit is een geweldige manier om de doorbloeding van de hals te verbeteren, de elasticiteit van de huid te stimuleren en om een stevige, mooie hals te handhaven.