Op een natuurlijke manier jong uitzien met Isolagen

Isolagen: Op een natuurlijke manier jong uitzien

Isolagen is een cosmetische behandeling die de aanmaak van elastine en collageen stimuleert en de huid verstevigt. Deze, nog vrij onbekende behandeling, voorkomt én verwijdert rimpels met de eigen huidcellen en maakt de huid steviger. Isolagen is de beste manier om er natuurlijk jong uit te gaan zien omdat er slechts gebruik wordt gemaakt van de eigen huidcellen, zodat je geen onnatuurlijk 'botox-gezicht' krijgt.

Isolagen

Isolagen is een Amerikaanse uitvinding en is ideaal voor mensen die er natuurlijk jong uit willen zien en daarom niet kiezen voor botox of een facelift. Het is een methode waarbij gebruikt wordt gemaakt van de eigen huidcellen. Deze worden vermenigvuldigd en daarna met oppervlakkige injecties in de huid gespoten. Deze huidcellen maken nieuw collageen en elastine aan doordat ze zich verplaatsen naar de gebieden waar een gebrek aan deze cellen is (rimpels en littekens). Daar maken ze opnieuw collageen aan zodat de beschadigde weefsels worden hersteld. Hierdoor krijg je een egale huid met aanzienlijk minder rimpels. Deze behandeling kan op het hele lichaam worden toegepast, dus ook op de hals, decolleté etc. Het is een veilige manier om van rimpels af te komen omdat er uitsluitend gebruik wordt gemaakt van eigen huidcellen.

Hoe blijf je er altijd jong uitzien met Isolagen?

Isolagen is het meest geschikt voor mensen met beginverschijnselen van huidveroudering. De elastine- en collageenaanmaak wordt gestimuleerd zodat de huid strakker wordt, beginnende rimpels gecorrigeerd worden en de aanmaak van nieuwe rimpels wordt voorkomen. Ook mensen die al een wat rijpere huid hebben kunnen goede resultaten boeken met Isolagen, maar de rimpels volledig verwijderen is niet mogelijk als het om diepe rimpels gaat. Isolagen is dus zeer geschikt als preventie van rimpels. De beste manier om er zo lang mogelijk jong uit te zien, is om Isolagen te combineren met gezonde voeding, voldoende slaap, lichaamsbeweging en het hele jaar door een goede zonnecrème gebruiken.

Isolagen: De behandeling

Onder verdoving wordt een stukje huid weggehaald achter het oor, omdat de huid achter het oor het jongst is. De fibrolasten uit de huidcellen worden gezuiverd in het laboratorium in Londen. Na 8-10 weken komen de huidcellen terug en kunnen ze worden ingespoten. De cellen kun je het best laten afnemen wanneer je nog jong bent, omdat ze hun werk dan het best zullen doen. Het is mogelijk om de cellen jaren eerder voor de behandeling af te laten nemen. De behandeling duurt slechts een kwartier en na de behandeling ziet je gezicht er precies hetzelfde uit als ervoor.

Wat zijn de resultaten van Isolagen?

Isolagen vult de rimpels op een natuurlijke manier op, dus je zal er dag na dag frisser, jonger en uitgeruster uitzien. Na twee maanden is de huid flink verstevigd en zijn rimpels vervaagd. De huid vernieuwt zich twee jaar lang na de behandeling en de resultaten houden minstens 5 jaar aan. Daarmee is Isolagen een van de meest duurzame anti-verouderingstechnieken.

Wat is de prijs van Isolagen?

Je betaalt ongeveer 4.500 euro in totaal; afname van de huidcellen, injecties en het opslaan van de huidcellen. De reproductie van de huidcellen (die in Londen plaatsvindt) betaal je slechts één keer en als je in de toekomst besluit om meer behandelingen te nemen, betaal je slechts voor de injecties. Deze kosten ongeveer 175 euro.

Bron

Infonu.nl - Isolagen