Draait de wereld echt door: sexbots!

Inleiding

Een lezing over sexrobots. Over toekomstige ontwikkelingen hoor ik beroepshalve dagelijks nieuwe berichten. In deze tijd van (bijna) alles moet kunnen, is het zo af en toe wel schrikken. Dus ook als je een ernstige lezing bijwoont over toekomstige technologie. De spreker vroeg plots aan ons, de toehoorders, weet u wat sexbots zijn?

 

Gebruik van robots in de samenleving van vandaag

  • Dit fenomeen is uiteraard niet nieuw: knuffelrobots zijn er al in ziekenhuizen (dementen- en kinderafdeling) en bewijzen dagelijks hun nut.
  • In de auto-industrie werkt men al jaren met robots.
  • De robots van de Japanse professor Ishiguro halen regelmatig het wereldnieuws. Hij heeft zijn doel nog niet helemaal bereikt maar zijn robots gaan wel hoe langer hoe meer 'menselijk' lijken.
  • Het robothondje Aibo neemt desgewenst de plaats in van jouw huisdier.
  • Je kunt tegenwoordig met je huisdier trouwen op marryyourpet.com!

De Android

Een zogenaamde menselijke robot wordt Android genoemd en moet de mens 100% gaan benaderen: hij/zij moet een gesprek kunnen voeren, humor hebben, sociaal voelend zijn, zelfstandig, heel veel dingen voor ons kunnen doen en emoties tonen.

De seksbot!

Om de een of andere reden had de spreker tijdens zijn voordracht het woord 'seksrobot' ingekort tot 'seksbot'. Ook beweerde hij dat deze, als vervanger van de opblaaspop, reeds 'over enkele jaren' op de markt zou komen! Dus al je aan een nieuwe pop toe bent... Helemaal geprogrammeerd naar eigen wens: glanzende, licht getinte huid, natuurlijk een razend knappe kop, charmant, in het bezit van een onverzadigbaar libido én de ideale minnaar die je telkens naar de zevende hemel brengt! Kortom: de voorgeprogrammeerde prins op het witte paard!

Uitsmijter van de voordracht!

► Hij voorspelt dat er vanaf 2050 getrouwd gaat worden met robots! Sterker nog: een huwelijk met een robot is dan de normaalste zaak van de wereld! Althans, dat beweert David Levy, succesvol ondernemer en schrijver van het boek Love + Sex with robots.

► Nog volgens de heer Levy blijkt uit psychologisch onderzoek over betaalde seks dat de belangrijkste reden voor prostituee-bezoek de afwisseling, vrijblijvendheid en impopulariteit bij de andere sekse zijn.

► Levy ziet één groot nadeel aan robots als sekspartner: vooral de mannen zullen zich bedreigd voelen door de seksuele talenten van de robots!

Reacties (0)

Reageer
Geen resultaten gevonden