Welke gratis babydozen zijn er

Inleiding

Als je zwanger bent, zijn er verschillende gratis babydozen te krijgen. Deze gratis babydozen zitten vol met leuke en nuttige dingen voor moeder en kind, zoals spenen, luiers en billendoekjes. Verder zitten er veel reclame en informatie folders bij. De meeste babydozen bevatten ook aanbiedingen die wel eens handig kunnen zijn, zoals korting op luiers en kleding. Het is altijd leuk om iets cadeau te krijgen. Ik ga niet verklappen wat er precies in de gratis babydozen zit want dan is de verrassing weg. Welke gratis babydozen zijn er allemaal?

Hieronder een overzicht van de gratis babydozen

De Blije Doos                                                           

Dit is de gratis babydoos van Prenatal en het tijdschrift Wij jonge ouders. Je kan de babydoos ophalen bij een Prenatal winkel. Je krijgt zelfs twee babydozen. De eerste babydoos kan je ophalen wanneer je ongeveer zeven maanden zwanger bent. De tweede babydoos kan je ophalen wanneer je baby ongeveer drie maanden oud is.

In de eerste babydoos zitten vooral leuke dingen voor je baby. In de tweede babydoos vooral voor de moeder. Ook krijg je een jaarlang het tijdschrift Wij jonge ouders cadeau. De totale waarde van de twee Blije Dozen is 100 euro!

De gratis zwangersschaps- en babydoos.

Deze gratis babydoos is een iniatief van Felicitas. Felicitas is een onderdeel van Jonge gezinnen. Je krijgt van Felicitas ook twee babydozen. De eerste gratis babydoos kan je tijdens je zwangerschap bij een Etos winkel ophalen. De tweede babydoos wordt door een hostess langs gebracht ongeveer twee maanden na je bevalling. Deze maakt je attent op alle aanbiedingen en reclames. In deze babydozen zit naast promotie materiaal ook veel leuke aanbiedingen. Deze aanbiedingen zijn meestal tot een bepaalde datum geldig, dus houd dat in de gaten. Er komt niet altijd een hostess langs, het kan ook gebeuren dat er telefonisch contact wordt gemaakt. Je krijgt dan de bon op de gratis babydoos op te halen per email toegestuurd.

C1000 gratis babydoos

Wanneer je kindje geboren is, kan je bij de C1000 een babydoos ophalen. Je hoeft alleen je geboortekaartje in te leveren om de babydoos te krijgen. Deze babydoos zit vol met produkten voor de moeder en de baby. Je kunt de gratis babydoos ophalen tot twee maanden na de geboorte. De gratis babydoos van de C1000 heeft een waarde van ongeveer 25 euro.

Kiekeboe box van de Plus

Bij de Plus kan je ook een bab doos ophalen op vertoon van het geboortekaartje. Dit kan tot uiterlijk een maand na de bevalling. Ze hebben wel als regel dat je in het foldergebied van een vestiging moet wonen. Deze gratis babydoos heeft een waarde van ongeveer dertig euro.

De cadeaudoos van het Kruidvat

Deze babydoos is vrij nieuw. Je kan deze babydoos aanvragen wanneer je zwanger bent. De doos zit vol spullen en informatie van het huismerk van kruidvat en andere merken. De gratis babydoos van het Kruidvat is helaas niet meer beschikbaar. In plaats daarvan kan je waardebonnen uitprinten waarmee je korting kan krijgen op verschillende producten. Deze waardebonnen zijn echter nog niet beschikbaar. Ze zouden eerst begin mei op de site verschijnen, maar dit is inmiddels uitgesteld naar eind mei. Het is dus nog even wachten!

Update gratis babydoos Kruidvat Ook de gratis babydoos van het Kruidvat is weer beschikbaar! Je moet wel de extravoordeelkaart van het Kruidvat hebben, maar deze kan je zelf in de winkel ophalen. Wanneer je je kaart geregistreerd hebt, hoef je alleen je gegevens maar in te vullen. Rond de zevende maand zal je een uitnodiging krijgen om een gratis babytas op te halen. In deze tas zitten allerlei handige spullen voor je baby van het huismerk van het Kruidvat.

 Tips

Je kan de babydozen zelf aanvragen of ophalen als je zwanger bent, maar je kan het ook een andere zwangere cadeau doen. Vooral de babydozen van de supermarkten is iets om even erg in te houden. Je krijgt hier geen bericht van, maar je moet het zelf in de gaten houden. Wanneer je net bevallen bent, staat je hoofd er niet naar om aan gratis babydozen te denken. Mijn tip: wanneer je met de geboortekaartjes bezig bent, schrijft dan de naam van de supermarkt op de envelop. Zo heb je er na je bevalling ook nog erg in.

Verder zit er in alle babydozen leuke aanbiedingen waar je best wat aan kan hebben. Bijvoorbeeld korting op luiers en andere producten. Gooi ze dus niet gelijk weg, maar lees ze door en leg ze apart voor na je bevalling. Het is zonde om geld te laten liggen.