Pamela Anderson's perfecte dieet: veel sex

Inleiding

 Pamela Anderson beweert dat ze strak en slank blijft door de hoeveelheid seks die ze heeft. Veel tijd tussen de lakens doorbrengen is volgens de voormalig Baywatch-ster het ideale dieet.

'Pamela Anderson dankt strakke lijf aan veel seks'

In The Sun zegt Pamela dat  “Hoe goed ik eruit zie is bij mij altijd te danken geweest aan de hoeveelheid seks die ik krijg”. In het interview zegt ze weinig naar de sportschool geweest te zijn en een dieet zou ook niet bij haar passen. “Ik hou het gewoon niet vol.”

De actrice geeft aan dat ze zich geen andere manier kan herinneren om fit te blijven naast seks. “Ook niet als ik geen relatie heb.”

Pamela Anderson vindt zichzelf niet bepaald de ideale partner, ondanks de grote hoeveelheden seks die ze krijgt.

“Een paar jaar geleden werd er aan me gevraagd of ik ooit nog zou trouwen. Toen zei ik dat ik dat graag zou doen, maar me niet voor kon stellen dat iemand mij zou willen hebben.”

“Serieus, stel je de contactadvertentie maar eens voor: 42-jarige moeder van twee onstuimige jongens met licht gestoorde ex-man die nooit ver weg is.”

Over Pamela Anderson

Pamela Denise Anderson (Ladysmith (Canada), 1 juli 1967) is een Canadees actrice. Ze is voornamelijk bekend geworden door haar rol in de televisieserie Baywatch. Een pornografische video-opname van Anderson en haar man Tommy Lee werd ooit gestolen uit hun huis. Deze video circuleert uitgebreid op het internet en verschaft Anderson beroemdheid in een ander licht. Hiervoor was ze echter ook al bekend vanwege de verschillende fotoreportages in het blootblad Playboy. Zij is het model van wie de meeste reportages verschenen in dit magazine.  Anderson heeft wisselvallige relaties met rocker Tommy Lee, surfer Kelly Slater en het Zweedse model Marcus Schenkenberg gehad. In 2006 trouwde ze een paar keer met Kid Rock. Eind november 2006 werd bekend dat het paar gaat scheiden. Anderson en Lee zijn sinds 2008 weer bij elkaar.