Wat doet Alli tegen overgewicht

Afvallen en overgewicht in 2021, Alli werkt echt

Hoe_afvallen_met_groenten_en_fruit-IntroPlaatje.jpg

Het is weer tijd voor het strand en voor wie wil afvallen een goede afslankoplossing: gelukkig Alli werkt echt en is zijn geld dubbel en dwars waard. Zo blijkt steeds weer uit de positieve reacties. Velen van ons willen graag afvallen, maar vaak valt dat niet echt mee. Overgewicht en te veel buikvet komen steeds meer voor en gelukkig is er steeds meer aandacht voor, want overgewicht is niet goed voor een mens. Om eenvoudig te kunnen afvallen, heeft geneesmiddelenfabrikant GlaxoSmithKline de afslankpil Alli gemaakt. Afslanken met Alli blijkt enorm aan te slaan. Nieuw is ook de citroensap kuur. Allemaal middelen om snel af te vallen en je snel beter te voelen.

Welke dosering van Alli nemen?

Alli is als afslankpil al enig tijd in de Verenigde Staten te koop, maar is nu ook in Nederland volop te krijgen. Kenmerkend voor Alli is dat het een lichtere dosering kent dan grote broer Xenical die alleen op recept verkrijgbaar is. Alli is in een dosering van 60 milligram vrij te koop, terwijl Xenical in doseringen van 120 milligram alleen te krijgen is op doktersrecept. Alli heeft de kleur turkooisblauw met een blauwe streep er over heen.

Wat doet Alli tegen overgewicht?

Met Alli zijn snel resultaten te halen. In Alli zit de werkzame stof Orlistat. Orlistat bindt zich aan een kwart vet dat het lichaam binnenkomt en verlaat het lichaam vervolgens via het toilet. Het lichaam kan deze voedingsvetten namelijk niet benutten als energiebron en niet omzetten in vetweefsel. Dat betekent automatisch dat van wat je eet het lichaam minder vet opneemt. Van de andere kant is het weer niet zo dat je extra veel vet moet gaan eten, omdat je toch niet aankomt. Alli remt overigens niet uw eetlust. Een bekend nadeel van Alli is dat het kan zorgen voor extra winderigheid. Meestal is dat alleen in het begin van je kuur zo.

Wanneer kan ik Alli gebruiken

Alli wordt gebruikt gebruikt in combinatie met een dieet voor volwassenen die last hebben van zwaarlijvigheid. Alli 60 mg is zonder recept bij de dokter verkrijgbaar. Lees altijd de bijsluiter goed. Raadpleeg zo nodig voor de zekerheid ook altijd een arts. Alli wordt als capsule maximaal driemaal daags direct vóór, tijdens of binnen een uur na elke maaltijd met water ingenomen. Het heeft geen zin om Alli in te nemen, wanneer je geen maaltijd met vet hebt verbruikt. Combineer het met een dieet dat rijk is aan fruit en groenten zijn en verdeel het dieet ook over drie maaltijden per dag. Over het algemeen is het beter om minder vette maaltijden te nuttigen.

BMI index en afvallen

Dan de BMI waarde, de Body Mass Index. De BMI waarde bereken je door je gewicht te delen door de lengte in meters en de uitkomst daarvan nog eens te delen door je lengte. Je moet vanaf 18 jaar of ouder een BMI hebben van minimaal 28 om Alli te mogen gebruiken. Let hierop, en ga niet met Alli aan de slag als je BMI al lager is. Een BMI hoger of gelijk aan 30 wordt gezien als zwaarlijvigheid.

Hoeveel kan ik afvallen met Alli?

Als globale regel geldt dat voor elke 2 kilo die je verliest, de Alli capsules voor een extra afname in gewicht van 1 kilo zorgen.

Andere tips bij het verder afvallen met Alli

De komst van Alli in Nederland is groot nieuws. Lees de bijsluiter altijd goed. Alli moet je bijvoorbeeld niet gebruiken, als je al problemen hebt om voedsel op te nemen of helemaal geen last hebt van overgewicht. Ook diabetici kunnen beter eerst hun huisarts raadplegen. Gebruik Alli niet tijdens een zwangerschap of wanneer je nog je kind borstvoeding geeft. Blijf vooral gezond eten. Voor wie zich aan deze regels houdt, is Alli een uitstekend middel, om verantwoord en snel af te slanken.