Hoe kan je afvallen met herbalife

Inleiding

Veel mensen willen wel wat kilootjes kwijt raken. Ze zijn voortdurend op zoek naar de beste manier om af te vallen. Een dieet of een eetprogramma kan daar bij helpen. Voor veel mensen is het makkelijker om af te vallen als ze op een lijstje hebben staan wat ze wel en niet mogen eten. Herbalife kan je helpen bij het afvallen. Vooral de shakes die je drinkt in plaats van een maaltijd zijn erg populair. Maar Herbalife is meer dan alleen shakes, ze hebben allerlei producten die helpen om een gezonde levensstijl te krijgen en om daadwerkelijk af te vallen. Hoe kan je afvallen met Herbalife?

Hoe werkt Herbalife?

Herbalife is niet zozeer gericht op het afvallen alleen, maar juist ook op een gezonde levensstijl. Door streng te dieeten val je misschien wel af, maar het is ook ongezond voor je. Omdat je structureel voedingstoffen tekort komt, ga je dit aan je lichaam merken. Je verliest niet alleen vet, maar ook spierkracht. Door te weinig te eten ga je jezelf vaak slap en futloos voelen.

Herbalife werkt het tegenovergestelde. Hun producten zijn zo samengesteld dat je lichaam genoeg voedingsstoffen binnenkrijgt. Je krijgt minder calorieën binnen, maar wel voldoende voedingsstoffen om je lichaam fit te doen. De shake is het bekendste product van Herbalife. Deze shake zit vol eiwitten, mineralen, vitamines en koolhydraten. De shake wordt gebruikt als maaltijdvervanger. Verder hebben ze ook nog een reep en verschillende tabletten. Deze helpen bijvoorbeeld om het vet af te breken of om je meer energie te geven. Je valt misschien niet zo zeer veel kilo's tegelijk af, maar het doel van Herbalife is om een gezondere levensstijl te krijgen. Je verliest vet, maar krijgt er spieren en energie voor terug. De producten van Herbalife moeten voor het beste resultaat gebruikt worden in combinatie met voldoende lichaamsbeweging.

Producten van Herbalife

Het bekendste product van Herbalife is de shake, ook wel formule 1 genoemd. In deze shake zitten alle voedingsstoffen die je dagelijks nodig hebt. Je kan de shake maken met melk, vruchtensap of magere yoghurt. Je neemt deze shake in plaats van een maaltijd. Je krijgt wel alle stoffen binnen die je nodig hebt, maar er zitten maar weinig calorieën in! Verder zit er een combinatie van koolhydraten en sojaproteïne in, waardoor je geen hongergevoel tussendoor krijgt. De shake is bedoeld om een gezonde levensstijl te krijgen. Je drinkt twee keer per dag een shake en je mag één keer per dag een normale maaltijd. Dit is meestal het avondeten. Nog meer kenmerken van de Shake:

 • Minder dan 220 calorieën per shake.
 • Bevat veel vitamines en mineralen om de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid te behalen.
 • Sojaproteïne voor het opbouwen van spiermassa
 • Helpt bij het behouden van het cholesterol gehalte
 • Houdt het energie niveau op peil.
 • Verkrijgbaar in de volgende smaken: aardbei, chocola, vanille, tropische vruchten, cappuccino en cookies & cream.

Andere producten van Herbalife

 • Formule 1 reep. Deze reep is maaltijdvervangend. Er zit dezelfde ingrediënten in als de shake.
 • Kruiden en vezeltabletten. Deze tabletten reinigen de darmen zodat de formule 1 shake beter door het lichaam kan worden opgenomen.
 • Cell-Nutrioton. Met deze tabletten nemen de cellen de voedingsstoffen beter op.
 • Cell-u-loss. Oude vetcellen worden verbrand.
 • Thermojetics kruidendrank. Deze kruidendrank reinigt het lichaam, zorgt ervoor dat de vetverbranding sneller gaat en vermindert het hongergevoel.

Hoe kan een dieet van Herbalife eruit zien?

 • Ontbijt: Formule 1 shake
 • Halverwege de ochtend een tussendoortje, zoals fruit, cracker, magere yoghurt of plakje ontbijtkoek.
 • Lunch: Formulie 1 shake
 • In de middag nog een tussendoortje.
 • Het avondeten mag een gewone maaltijd zijn. Probeer er wel op te letten dat je niet iedere avond vet en ongezond eet.

Verder moet je minimaal twee liter water per dag drinken. Dit is sowieso goed voor het lichaam. Ook wordt aangeraden drie keer per week een half uur tot veertig minuten aan lichaamsbeweging te doen.

Waar kan je Herbalife kopen?

De producten van Herbalife zijn niet in de winkel verkrijgbaar. Je kan de Herbalife producten alleen bij een distribiteur krijgen. Misschien ken je wel iemand die de producten van Herbalife verkoopt. Herbalife verkoopt hun producten alleen via distribiteurs omdat ze het persoonlijk contact erg belangrijk vinden. Bij de distribiteur kan je terecht met je vragen en je kan tips krijgen. Als je enthousiast bent over Herbalife en je denkt dat je wel een klantenkring kan opbouwen, dan kan je zelf ook distribiteur worden.

Conclusie

De producten van Herbalife helpen bij het afvallen, maar vooral om gezonder te leven. Door het drinken van de shakes krijg je alle voedingsstoffen binnen die je nodig hebt. Maar omdat er maar weinig calorieën inzitten, kom je er zeker niet van aan. Verder krijg je extra energie van Herbalife en wordt ervoor gezorgd dat je meer spiermassa krijgt. Kortom, je krijgt een gezond lichaam van Herbalife. Maar om het afvallen echt te laten slagen, is het wel de bedoeling dat je er een gezonde levensstijl op na houdt. Dus veel sporten en water drinken! Als je deze combinatie volhoudt, zal je zien dat je er slanker en strakker uit gaat zien!