Ontgiften en zuiveren voor de gezondheid

ONTGIFTEN EN ZUIVEREN

Zorggoedvoorjelichaam-.jpgOntgiften, zuiveren, het lijkt een beetje degoutant. Uw lichaam vertoont er tekenen van dat je gifstoffen hebt aangemaakt. Deze gifstoffen kunnen uw hele lichaamstoestand en gezondheid schaden. Er zijn momenten dat u zich erg gestresseerd voelt en niet vooruit geraakt. Uw lichaam kan voortdurend pijn lijden, last hebben van diarree, verstopping en plomp aanvoelen. Een snelle gewichtstoename en de onmogelijkheid om het overgewicht te verliezen kunnen er op wijzen dat er zich gifstoffen bevinden in het lichaam.

Gifstoffen en vetcellen

Meer over de gifstoffen die gevonden en opgeslagen werden bij de vetcellen in het lichaam. Bij Amerikanen die gewoonlijk het 'Amerikaanse dieet' volgen kan een persoon 70 triljoen blikafval consumeren voor elke cel. Bij het ontgiften en zuiveren van dit ongewenste afval in uw cellen, dient u uw eliminerende organen in de gaten te houden. Er zijn specifieke organen in uw lichaam die waken over de afval in de lichaamscellen. Deze organen spelen een grote rol voor een fit en gezond lichaam.

De specifieke organen

Ontgiften.jpg1. Uw lever

De lever is het orgaan dat de ongewenste chemicaliën recycleert. Het zorgt voor de uitsortering van gifstoffen en plaatst ze naar de elimineringsorganen gedurende het verspreidingsproces. De voornaamste elimineringsorganen zullen de lever steunen waar de gifstoffen worden opgeslagen en nadien geëlimineerd.

2. De lymfeklieren

Deze lymfeklieren spelen ook een belangrijke rol in het elimineren van gifstoffen. Een netwerk van buizen brengt de overmatige afval in de lichaamscellen uit aan de finale eliminerende organen. De blinde darm, thymus, amandelen en milt zijn belangrijke lymfeklieren die de belangrijkste lichaamsorganen helpen zuiveren en ontlasten.

3. De nieren

De nieren helpen voor het waterbeheer van het lichaam. Zij behouden de goede chemie van de alkaline in het bloed door de afval van opgeloste zuren te elimineren. Veel water drinken kan helpen om uw nieren zeer goed te laten functioneren. Het is veel beter verse alkaline fruitsap en zuiver water te drinken. Als u 500 gram alkaline inneemt per dag zal u positieve resultaten boeken bij uw lichaamsgewicht.

4. De longen

De zuurstof tanks zijn de organen die de bloedbanen gezuiverd houden. Ze zorgen ervoor dat de bloedbanen onmiddellijk zuurstof krijgen. Zo worden ook afvalgassen verwijderd die zich bevinden in elke cel van het lichaam. Diep ademen en verse lucht zijn erg behulpzaam om de longen gezond te houden en vrij van gifstoffen. Als je vertoeft in de industriezone, is het wel aanbevolen om een zuurstofrijke zone te vinden waar je diep kan ademhalen.

5. De karteldarm

De karteldarm is een stevig afvalbeheerorgaan in uw lichaam. Praktiserende geneesheren hebben veel mensen onderzocht met een 36 kilogram slijm en op rubber lijkend afval op de karteldarmwand. Het ontlasten en zuiveren van de karteldarm kan heel moeilijk verlopen. Nochtans kan een karteldarm vrij van afval u voorzien van de voordelen die een zuiver en gezond lichaam u biedt.

Tot slot: Ontwenningsverschijnselen

Als men ontwenningsverschijnselen zou ervaren, kan wandelen op regelmatige basis in uw voordeel werken. Oefening opent de poorten naar een fit en gezond lichaam. Heel wat diëtisten raden aan om veel citroenwater te drinken. Dit is een effectieve manier om een zeer goede circulatie te behouden en kan het ontwenningspeil in het lichaam doen stijgen.

Starten met een detoxkuur doe je met de Clean Start 21 dagen detox