Herbalife 24 en zijn performance nutrition

Prestatievoeding, ontwikkeld voor iedereen die sport

Herbalife_24_restore_sport.pngIk ben eigenlijk best nieuwsgierig. Wat is ‘performance nutrition’? Het bekende merk Herbalife heeft met Herbalife 24 een volledige lijn ontwikkeld rond voeding die beloofd onze prestaties te verbeteren. Bent u ook benieuwd? Wil je meer weten over deze producten, lees in dit artikel dan alles over de voedingsproducten van Herbalife 24. Duidelijk. Deze producten kunnen dus gebruikt worden door de recreatieve sporter maar ook door de topatleet ter ondersteuning van de sportprestaties. Dus ben je een jogger, een hardloper, een wielrenner, een triatleet of een andere sporter? Lees zeker verder.

Voedingsondersteuning bij het voorbereiden, het sporten en het herstellen

Michel_herbalife_ronaldo.jpgHet Herbalife 24 gamma met 5 producten belooft nutrition te bieden wanneer de sporter zich voorbereidt, effectief traint en na het sporten, wanneer de herstelperiode ingaat. De 24 komt dus van 24 uur. De voedingsondersteuning is aan te passen aan de intensiteit en frequentie van het specifiek trainings- en sportschema van de sporter en belooft hem of haar in al deze fases naar een beter niveau te brengen. Herbalife maakt reclame met het feit dat onze Rode Duivels hun producten ook gebruiken. Zouden hun recente successen het gevolg zijn van Herbalife 24? Herbalife 24 werd ontwikkeld in de laboratoria van Herbalife en wordt vandaag ook daar geproduceerd. Herbalife werd opgericht in 1980, de headquarters zijn in Los Angeles gevestigd. Het bedrijf is beursgenoteerd en verkoopt zijn producten in meer dan 90 landen. Experten uit de voedingswetenschap hebben deelgenomen aan de ontwikkeling van Herbalife 24. Twee duursporters, een biochemist en een zakenman, ontworpen dit product uit onvrede met het bestaande aanbod producten voor betere sportprestaties. Zij creëerden eerst een vernieuwende sportdrank, die erg snel populair werd in hun groep duursporters. Uit die ervaring groeide het idee om een volledige sportvoedingslijn uit te werken en te produceren. Et voilà, Herbalife 24 was geboren. De producten zijn op de markt sinds 2011. Laten we even door de verschillende producten die bij de verschillende fases horen, gaan. Allen zijn vrij van kunstmatige kleurstoffen en smaakstoffen.

Herbalife 24 Formula 1 Sport

Dit product is een klassieke voedingshake voor de sporter. Herbalife 24 Formula 1 Sport kan gebruikt worden als een evenwichtige maaltijd of als tussendoortje. Het melkeiwit ondersteunt de spiermassa, de koolhydratenmix zorgt voor instant en langdurige energie bij de sporter. De 219 kcal per portie helpen de sporter zijn calorie-inname te beperken. De vitaminen C, E en selenium beschermen tegen stress. Kortom, een maaltijd in een glas die smaakt naar vanille crème. Een doos Formula 1 Sport bevat 30 porties. 

Herbalife 24 Hydrate

Wil je je hydrateren tijdens de sportinspanning, dan gebruik je deze calorievrije elektrolytendrank. Meng 1 zakje met water en het drankje dat naar sinaasappel smaakt, is klaar. Hij levert 100% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamine C, wat vermoeidheid helpt te verminderen. Zorgt voor vitamine B, calcium en magnesium, die het energetisch metabolisme onderhouden. Een doosje bevat 20 porties. 

Herbalife 24 Prolong

Herbalife 24 Prolong is een isotone koolhydraat-proteïnedrank die blijvende prestaties garandeert tijdens aanhoudende, intense inspanning. Deze drank heeft slechts 224 kcal per hoeveelheid en is verrijkt met vitamine C en B. Het drankje heeft een lichte, subtiele citrus smaak. Het is een echte oppepper tijdens de sportinspanning. In het doosje zitten 15 porties.

Herbalife 24 Rebuild Endurance

Deze drank met vanille smaak voor na de inspanning bevat koolhydraten en proteïnen en is ontwikkeld om het herstelproces van de sporter te versnellen. Ideaal te gebruiken bij duursporten. De proteïne draagt bij aan de groei en het behoud van de spiermassa. Bevat vitaminen B, C en E, en ijzer. 20 porties zitten er in een doos.

Herbalife 24 Rebuild Strenght

Deze drank met chocoladesmaak is rijk aan proteïnen. Hij wordt gebruikt na een stevige krachttraining. Bevat proteïne die zorgt voor groei en behoud van de spiermassa en die de vermoeide spieren ondersteunt. Herbalife 24 Rebuild Strenght heeft als inhoud ook een flinke portie ijzer, belangrijk voor ons energiemetabolisme, de vorming van rode bloedlichaampjes en het zuurstoftransport door ons lichaam. Een doos bevat 20 porties

Geen risico op verboden producten

 Herbalife 24 garandeert dat elk product, zelfs elke geproduceerde partij producten, gescreend wordt op verboden stoffen. Een onafhankelijke derde partij voert deze controles uit. De gebruiker riskeert dus geen positieve controle en vervolgingen wegens doping

Check it out

Test zelf even welke producten jij nodig hebt. De website http://performancenutrition.herbalife.be/customize-routine/default.aspx geeft advies op basis van je activiteit (je soort sport), de intensiteit van je sport (van laag tot hoog) en de duur (van minder dan een uur tot 2 uur). Voilà, ik weet wat ik moet kopen nu om mijn sportprestaties nog te verbeteren. Op de officiële internationale website www.herbalife24.com vindt je ook leuke workout filmpjes en instructies terug. Je kan er direct mee aan de slag.

Waar kopen

Mijn interesse is gewekt. Waar kan ik deze producten nu kopen? Herbalife is niet in gewone winkels te verkrijgen maar werkt enkel met erkende en enthousiaste distributeurs die je eenvoudig op het internet kan terugvinden. Je kan je aankopen doen in de verschillende webwinkels. Je loopt deze distributeurs/adviseurs/verkopers ook tegen het lijf op evenementen en beurzen. De distributeurs verkopen niet alleen, ze staan ook klaar met raad en daad die vaak uit eigen ervaringen komt. Fijn is dat je de producten al eens kan testen door een gratis testpakketje aan te vragen. Je wordt dan uitgenodigd bij een consulent, en je krijgt de nodige adviezen mee naar huis. Het merk biedt naast het Herbalife 24 gamma een uitgebreid aanbod afslankings-, vitaliteit- en huidverzorgingsproducten aan, allen van dezelfde hoogwaardige kwaliteit.

Tot slot: Het juiste gamma

Ben je dus op zoek naar een compleet gamma voedingsondersteuning dat je kan gebruiken bij het voorbereiden, de sportprestatie zelf en bij de herstelperiode, zodat je prestaties verbeteren? Dan is Herbalife 24 het juiste gamma dat mee zorgt voor jouw topvorm.

        Formule1_sport.pngHerbalife_prepare_sport.pngHerbalife_24_rebuild_strength_sport.pngHerbalife_24_prolong_sport.pngHydrate_24_sport.png