Tips om er mooi uit te zien op je trouwdag

Mooi uitzien op je trouwdag

Iedere vrouw wil er prachtig uitzien op haar trouwdag en doet hier dan ook veel moeite voor. Het is algemeen bekend dat de trouwjurk veel aandacht krijgt op de grote dag, maar ook de andere aspecten zullen opvallen. Je wilt er natuurlijk op je best uitzien in je trouwjurk en daarom zul je van tevoren veel tijd moeten besteden aan je uiterlijk. Het gaat hier niet alleen om make-up; je dient ook rekening te houden met de details want op deze dag staat jouw hele look in het middelpunt van de belangstelling! Je zult er ongetwijfeld uitzien als een sprookje als je je aan onderstaande tips houdt!

Gebit

Breng ruime tijd vóór je trouwdag een bezoek aan je tandarts om alle problemen op te lossen. Je kunt je tanden laten bleken bij de tandarts, maar je kunt ook goedkoop je tanden op een natuurlijke manier bleken. Zorg er in ieder geval voor dat je de nodige aandacht hebt besteed aan je gebit, omdat je natuurlijk wel een stralende glimlach tevoorschijn wilt toveren voor de trouwfoto's!

Lichaam

Voor je trouwdag wil je natuurlijk wel in vorm zijn! Begin daarom op tijd met sporten voor de trouwdag. Ga regelmatig naar de sportschool en nodig je vrienden uit om mee te sporten, zodat je het nog leuker maakt voor jezelf. Geen zin om je in te schrijven bij een sportschool? Je kunt ook andere effectieve methoden toepassen, zoals zwemmen, yoga en/of fietstochten. Sporten reduceert tevens de stress en dat kan je in deze drukke periode goed gebruiken!

Make-up

De trouwdag is voor veel mensen de belangrijkste dag van hun leven, dus zorg ervoor dat je genoeg aandacht besteedt aan je make-up. Make-up is de belangrijkste factor die je schoonheid direct kan verhogen; het benadrukt je mooie kanten en verdoezelt de oneffenheden. Je krijgt een verfijnde, vrouwelijke look door make-up op de juiste manier aan te brengen en het is een enorme boost voor je zelfvertrouwen. Precies wat je nodig hebt op je trouwdag! Ben je niet goed in het aanbrengen van make-up? Laat je make-up dan door een visagist(e) aanbrengen. Het is de investering dubbel en dwars waard omdat alle aandacht de hele dag op jou zal zijn gericht en je zult schitterende trouwfoto's hebben.

Haar

Mooie lokken zijn onmisbaar voor een perfecte bruiloft. Raadpleeg van tevoren een kapper om samen te bepalen welk kapsel je gezicht het mooist uit doet komen en het beste bij de gelegenheid past. Wil je je huidige kapsel behouden voor je bruiloft? Prima, maar zorg er wel voor dat je in ieder geval je dode puntjes laat knippen zodat je kapsel wat frisser en netter oogt. Experimenteer ruim van tevoren met verschillende kapsels en bewaar de leukste voor je trouwdag!

Tips voor als je er extra mooi uit wilt zien op je trouwdag

  • Als je bleek bent van jezelf, valt dit extra op in een witte trouwjurk. Ga daarom onder de zonnebank of smeer jezelf in met een zelfbruiner.
  • Neem een manicure en, indien je open schoentjes draagt, ook een pedicure. Je zult ongetwijfeld veel complimentjes krijgen over je mooie nagels!