Hoe kan je er uitzien als een beroemdheid

 Beroemdheden

Veel jonge meiden dromen ervan om beroemd te worden, maar helaas is dit een droom die niet voor velen uitkomt. Om je toch een stapje op weg te helpen, wordt hieronder de make-up stijl van enkele beroemdheden beschreven. Veel beroemde mensen hebben een bepaalde stijl waar ze op terug blijven vallen en waaraan je ze gemakkelijk kunt herkennen. De make-upstijl wordt stap voor stap behandeld en er wordt tevens uitgelegd hoe je er gemakkelijk elke dag in de betreffende stijl bij kunt lopen!

Adriana Lima

Deze Braziliaanse schoonheid staat bekend om haar gezonde uitstraling en frisse oogopslag. Om de look van Adriana Lima na te bootsten, dien je eerst foundation aan te brengen voor een egale huid. Voor de ogen gebruik je zwarte mascara en een zwart oogpotlood. Eventueel kun je lichtblauwe of grijze oogschaduw aanbrengen voor een frisse look. Breng ten slotte een oranje blush aan en wat transparante lipgloss.

Megan fox

Het meest opvallende aan deze schoonheid zijn haar lichte ogen en donkere haar. De make-up van Megan Fow blijft bijna altijd bij de basis en ze accentueert voornamelijk haar ogen. Je zult Megan Fox dan ook bijna nooit zien met een opvallende oogschaduw. Om de make-up look van Megan Fox te creëren, dien je eerst te zorgen voor een mooie egale huid d.m.v. foundation en eventueel poeder. Vervolgens breng je veel mascara en oogpotlood aan, maar overdrijf niet. Je kunt daarna kiezen voor lippenstift of lipgloss, als het maar een lichte natuurlijke kleur is zodat de aandacht op de ogen blijft gevestigd. Ten slotte breng je je wenkbrauwen netjes in model en breng je wat blush aan.

Lauren Conrad

Lauren Conrad staat bekend om haar mooie donkere oogopslag. Om dezelfde oogopslag te creëren, trek je een dun zwart lijntje met vloeibare zwarte eyeliner op je bovenste ooglid. Zorg ervoor dat het lijntje aan de uiteinden naar boven toe loopt. Vervolgens doe je veel mascara op, óf je brengt nepwimpers aan om extra veel aandacht op je ogen te vestigen. Kies een licht kleurtje voor de oogschaduw, zoals beige. Vervolgens breng je een lichte blush aan en je eindigt de look van Lauren Conrad met een mooie transparante lipgloss.

Beyonce Knowles

Ook voor Beyonce geldt: houd de look natuurlijk! Breng een foundation aan voor een egale huid en doe wat blush op voor een gezond kleurtje. Accentueer je ogen lichtjes met wat mascara en oogschaduw. Gebruik beige oogschaduw als je een lichte huidskleur hebt en bruine of zwarte oogschaduw als je een donkere huidskleur hebt. Breng een transparante lipgloss aan en de wenkbrauwen kun je lekker rommelig laten voor een extra natuurlijk effect.

Kim Kardashian

De Armeense schoonheid Kim Kardashian draagt vrijwel dagelijks blauwe smokey eyes en het staat haar dan ook bijzonder goed. In het artikel Hoe maak je smokey eyes kun je lezen hoe je deze look creëert, maar let op: voor overdag is deze look iets te overdreven! Om een draagbare, maar soortgelijke, look te maken kun je beter gebruik maken van een blauw oogpotlood op de onderste oogleden en blauwe oogschaduw op de bovenste oogleden (eventueel in 2 tinten). Breng veel mascara aan en gebruik een nude lipgloss.