Tips om snel je make-up aan te brengen in 5 minuten

Snel make-up aanbrengen in 5 minuten

In de ochtend heb je het al druk genoeg; douchen, ontbijten, krant lezen, jezelf voorbereiden op de komende dag... Maar natuurlijk ga je dan nog niet de deur uit, want je wilt er wel op je best uitzien. Maar hiervoor moet je wel vroeg je bed uit en in de ochtend heb je natuurlijk geen zin om uitgebreid je make-up aan te brengen. Gelukkig zijn er genoeg tijdbesparende tips waardoor je snel je make-up aan kunt brengen en er geweldig uit kunt zien. Je gezicht is het eerste wat mensen aan je zullen opmerken en gelukkig kun je nu langer uitslapen én er verzorgd uitzien. Volg onderstaande tips om maximale resultaten in minimale tijd te bereiken!

Eerste minuut

Breng een poeder foundation aan. Dit is een foundation en poeder in 1 en hiermee bespaar je dus tijd! De poeder foundation breng je aan met je vingertoppen, kwast of spons. Een spons werkt vaak het snelst. Breng de poeder foundation snel maar gelijkmatig over je hele gezicht aan.

Tweede minuut

Breng nu concealer aan om eventuele donkere kringen en/of wallen te camoufleren. Dit is een zeer belangrijke stap omdat je er een frisse uitstraling door krijgt. Gebruik de concealer eventueel ook om onzuiverheden en/of rode vlekken te camoufleren. Breng een losse, transparante poeder aan over de concealer om glans te voorkomen.

Derde minuut

Gebruik nu een blush op je wangen voor een gezond kleurtje. Blush in poedervorm is zeer praktisch en snel en hiermee bespaar je veel tijd. Deze kleine stap zorgt voor een stralende look.

Vierde minuut

Nu is het tijd voor de ogen. Breng snel mascara aan (met een goede mascara hoef je hier niet langer dan een halve minuut mee bezig te zijn!) zodat je een heldere, sensuele blik krijgt. Eventueel kun je oogschaduw aanbrengen. Hiermee kun je ook binnen een halve minuut klaar zijn. Eventueel kun je ook oogpotlood aanbrengen. Dit kan al in slechts enkele seconden, maar geeft wel een mooi effect.

Vijfde minuut

Als finishing touch gebruik je een lipgloss of lippenstift in je favoriete kleur. Lipgloss is veel gemakkelijker en sneller aan te brengen dan lippenstift omdat het minder precisie vereist en gemakkelijker uitsmeert. Dit kun je zelfs binnen 10 seconden doen!

Conclusie

Zoals je bij bovenstaande stappen hebt kunnen lezen, is het prima mogelijk om je make-up aan te brengen binnen slechts 5 minuten! Je kunt dit prima elke dag doen omdat het resultaat vrijwel hetzelfde is als wanneer je meer aandacht besteedt aan de details. Deze methode is echter ook prima geschikt als je je een keer hebt verslapen of als je er in weinig tijd toch goed uit wilt zien. Je zult je veel beter voelen als je weet dat je gezicht er fris en stralend uitziet.