Make-up, parfum en huidverzorging goedkoop bestellen zonder verzendkosten

Make-up, huidverzorging en parfum vanuit Amerika bestellen zonder verzendkosten

Er zijn tegenwoordig veel webshops die beweren dat je er goedkope cosmetica kunt bestellen. Helaas weten veel vrouwen uit ervaring al dat deze sites soms niet betrouwbaar blijken te zijn. Soms krijg je tweedehands producten, je producten komen niet aan, je krijgt je geld niet terug als je ontevreden bent of de levertijden zijn veel langer dan aangegeven. Of je krijgt je product wel netjes geleverd, maar de verzendkosten zijn te hoog. Maar er is ook goed nieuws! Sommige webshops doen namelijk wél wat ze beloven! Goedkope cosmetica, huidverzorging en parfums, 100% nieuw en in de originele verpakking, non-stop acties en kortingen, goede service, de nieuwste producten, topmerken waarvan sommige niet in Europa verkrijgbaar zijn en niet te vergeten: geen verzendkosten! Hieronder heb ik een overzicht gemaakt van betrouwbare Amerikaanse webshops waar je goedkope cosmetica, huidverzorging, haarverzorging en parfum kunt bestellen zonder hier verzendkosten voor te hoeven betalen. Bij iedere webshop heb ik minimaal twee keer iets besteld en ik heb alle producten netjes op tijd ontvangen.

Strawberrynet

http://eu.strawberrynet.com/main.aspx?trackid=1030100322&gclid=CLq90JqD9qcCFckq3god_xpgSg

Strawberrynet is een webshop waar je cosmetica, huidverzorging, haarverzorging en parfum kunt bestellen van echte topmerken zoals Dior, Estee Lauder, Chanel, Shiseido, Clarins etc. Wat prettig aan de webshop is, is dat de parfums altijd in de aanbieding zijn. Verder hebben ze heel vaak acties waarbij je gratis producten krijgt bij een bestelling. Bovendien kun je sparen voor extra korting. Bij je eerste bestelling krijg je 1% korting op je aankoop, bij je tweede bestelling 2% en zo gaat dat door tot 10%. Als je de 10% hebt bereikt, dan krijg je daarna op elke aankoop 10% korting, ook bij producten die in de aanbieding zijn! En bij je eerste bestelling krijg je altijd een leuk gratis product, zoals bijvoorbeeld een mooie lippenstift waarbij je zelf de kleur mag uitkiezen. Je kunt je ook aanmelden op hun nieuwsbrief zodat je geen leuke acties mist van Strawberrynet.

Feelunique

http://www.feelunique.com/

Feelunique is een webshop waar je huidverzorging, haarverzorging, cosmetica en parfum kunt kopen. Ze hebben een overzicht van meest verkochte producten zodat je alvast kunt zien welke producten het meest aanslaan bij kopers. Wat leuk aan de webshop is, is dat ze de adviesprijs onder hun prijs hebben vermeld zodat je kunt zien hoeveel je bespaart. Echt veel acties zijn er niet, maar hun producten zijn standaard voordelig. Bovendien krijg je wel vaak gratis producten als je iets aanschaft (zie Special Offers).

Fragrancex

http://www.fragrancex.com/

Fragranxec is een webshop die bekend staat om haar goedkope parfums. De parfums zijn véél goedkoper dan de adviesprijs en bovendien zijn er vaak acties waardoor je nóg voordeliger uit bent. Ze verkopen ook testers die enorm goedkoop zijn. Denk aan 100 ml parfums van topmerken voor ongeveer €20,-. De testers zitten nog helemaal vol en hebben alleen een tijdje in chique winkels gestaan, bijvoorbeeld in de etalage. Ze hebben geurtjes voor zowel mannen als vrouwen en verder verkopen ze ook huidverzorging en cosmetica van luxe merken tegen voordelige prijzen.

Cosmetictimes

http://www.cosmetictimes.com/

Cosmetictimes is een webshop die op het eerste gezicht misschien een beetje simpel oogt, maar vergis je niet. Ze verkopen luxe huid- en haarverzorging, cosmetica en parfums voor zowel mannen als vrouwen. Bij deze webshop staan de adviesprijzen ook boven hun verkoopprijzen aangegeven zodat je (in percentages weergegeven) kunt zien hoeveel je bespaart. De categorieën staan handig weergegeven zodat je snel het product kunt vinden waar je naar op zoek bent.

Beautive

http://www.beautive.com/

Beautive is een webshop waar je huidverzorging, haarverzorging, cosmetica en parfum kunt kopen. Bovendien hebben ze mooie cadeau sets (die je natuurlijk ook voor jezelf kunt kopen) met enorm veel korting. Werkelijk elk product is véél goedkoper dan de adviesprijs, soms tot wel 80% goedkoper. We hebben het hier over topmerken waar je in Nederland en België al snel minimaal het dubbele voor betaalt. Wat ook leuk is, is dat ze de cadeaus gratis inpakken.

Producten uit het buitenland wel of niet laten inpakken?

Bij veel webshops kun je producten gratis of heel goedkoop laten inpakken. Maak hier zeker gebruik van. Soms worden bestellingen uit het buitenland namelijk gecontroleerd door de douane en dan zal je invoerkosten moeten betalen. Deze invoerkosten bedragen soms meer dan €100,-. Als je bestelling is ingepakt als een cadeautje, zal je geen invoerkosten hoeven te betalen.