Tips voor een mooi decolleté

Inleiding mooi decolleté

Alle vrouwen willen een mooi decolleté. Maar hoe krijg je een mooi decolleté? Wat is de juiste verzorging voor je decolleté en welke trucs zijn er om je borsten mooier te laten lijken. Lees meer tips voor een mooi decolleté.

Verzorging van decolleté

Niet alleen de huid van je gezicht dient dagelijks gereinigd te worden, maar ook de huid van je decolleté dient goed gereinigd te worden. De huid rondom je borsten wordt immers gedurende de gehele dag bloot gesteld aan diverse invloeden. In de zomer aan zonnestralen en andere weersomstandigheden. Maar niet alleen het weer heeft invloed op je decolleté, ook andere omstandigheden zoals irritatie van kleding of transpireren heeft effect op de huid rondom je borsten. Om de huid rondom het decolleté goed te verzorgen moet je deze dus elke dag goed schoonmaken. Je kunt je huid eenmaal per week bovendien scrubben. Let wel op dat je een product koopt dat speciaal geschikt is voor de huid van en rondom je borsten. Een normaal product is namelijk te hard voor je huid en zal deze alleen maar beschadigen. Na het scrubben kun je vervolgens een speciale crème gebruiken.

Oefeningen voor versteviging van de borsten

Om een mooi decolleté te verkrijgen is het verstandig om de borsten te proberen te verstevigen. Om steviger borsten te krijgen zijn er verschillende oefeningen die je kunt doen.

Oefening 1

Zo kun je werken met gewichten. Je neemt een gewicht in de je hand en houdt de armen zijwaarts ter hoogte van je schouders. Deze oefening kun je moeilijker of makkelijker maken al gelang de zwaarte van de gewichten die je beet houdt. Je strekt je armen zijwaarts en houdt je armen voor een aantal seconden stil (dit kan je dan ook steeds uitbreiden).

Oefening 2

Een tweede oefening is de palmen van je hand tegen elkaar houden en hard duwen. Dit doe je terwijl je de ellebogen zo ver mogelijk uit elkaar houdt. Dit zijn twee eenvoudige oefeningen die je makkelijk thuis kunt doen.

Beha, borsten en decolleté

Door invloeden van hormonen, de overgang of een zwangerschap verandert de omvang van je borsten regelmatig. Naast het doen van oefeningen voor je borsten, is het ook van belang ook gedurende al die verschillende periodes in je leven de juiste beha te dragen. Wat doet zo’n beha dan precies met je decolleté? De ene beha is de andere niet en het effect kan bij elke beha verschillend zijn. Het is in elk geval altijd van groot belang om de juiste maat beha te dragen. Weet je dit niet zeker, laat dit dan opmeten in een goede lingeriewinkel. Je hebt verschillende soorten beha’s. Om een voorbeeld te noemen: heb je een beha met een diepe uitsnijding dan zal het effect van deze beha zijn dat de borsten naar elkaar gedrukt worden waardoor er een gleufje tussen de borsten ontstaan. Heb je een zgn. push up beha aan, dan zal deze beha de borsten als het ware optillen. Met deze beha lijken je borsten groter. Zijn je borsten niet al te groot, maar wil je wel een mooi decolleté kies dan altijd voor een beha die je borsten lift en die je borsten bovendien meer volume zal geven. Wil je meer advies over welke beha te dragen, laat je dan voorlichten in een goede lingeriewinkel.


Reacties (0)

Reageer
Geen resultaten gevonden