Online de leukste Birkenstock slippers kopen

Inleiding

Een paar jaar terug hadden Birkenstock schoenen en slippers een beetje oubollig imago. Birkenstock slippers hebben een speciaal voetenbed, dat veel steun geeft aan je voet. Ze lopen heerlijk en ze zijn nog goed voor je voeten ook. Maar echt modieus waren de Birkenstock slippers nog niet. Wie het merk Birkenstock hoorde dacht vooral aan slippers voor oudere mensen. Maar tegenwoordig zijn Birkenstock slippers juist hartstikke populair. De slippers zijn in een nieuw jasje gestoken. Er zijn allerlei hippe modellen verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het voetenbed hebben ze gelukkig niet veranderd, want de slippers lopen nog steeds heerlijk! Je kan online heel gemakkelijk je Birkenstock slippers kopen. Waar kan je de leukste slippers kopen en waar moet je opletten?

Wat zijn Birkenstock slippers precies?

Het merk Birkenstock bestaat al jaren. In principe werden Birkenstock slippers gezien als een gezondheidsslipper. Het dragen ervan was goed voor je voeten. Dit komt door het speciale voetenbed dat gemaakt is van kurk. Het voetenbed geeft veel steun aan je voeten, waardoor je eigenlijk niet voelt dat je slippers aan hebt. Verder past het voetenbed zich aan de vorm van je voeten aan, waardoor ze nog comfortabeler gaan lopen. Maar ook over de bovenkant is nagedacht. Deze is namelijk gemaakt van leer. Hierdoor blijven Birkenstock slippers lang mooi. Dit klinkt natuurlijk allemaal heel fijn, maar een paar jaar terug waren deze slippers helemaal nog niet zo populair. Birkenstock slippers werden gezien als slippers voor oudere mensen of voor mensen die graag makkelijke schoenen dragen. Maar tegenwoordig zijn de Birkenstock slippers niet aan te slepen! Bijna iedere vrouw heeft wel één of meer paren in haar bezit, terwijl ook mannen ze graag dragen. Ook voor kinderen is er een speciale collectie.

Verschillende modellen Birkenstock schoenen en slippers

Het populairste model van de Birkenstock slippers is het teenslippermodel. Je hebt dit model in veel verschillende kleuren, zodat je ruim de keuze hebt. Maar de lijn van Birkenstock bestaat uit nog meer modellen, denk bijvoorbeeld aan gewone slippers, schoenen, klompen en sandalen. Alle Birkenstock modellen zijn naar een stad vernoemd. Op dit moment heb je 28 slipper- en sandaalmodellen. Populaire modellen zijn bijvoorbeeld:

  • Gizeh
  • Medina
  • Mayari
  • Yara
  • Molino

Online Birkenstock slippers kopen

Het is makkelijker om online slippers te kopen dan bijvoorbeeld schoenen en laarzen. Slippers zitten eerder goed. Met een bandje kan je de slipper breder of smaller maken. Zo kan de Birkestock slipper niet van je voeten glijden. Verder is het bij gewone schoenen altijd maar afwachten of ze lekker lopen. Bij Birkenstock slippers mag je er vanuit gaan dat dit het geval is. Wanneer je online Birkenstock slippers wilt kopen, is het belangrijk om je maat schoenen te weten. In principe kan je gewoon je eigen maat schoenen aanhouden. De Birkenstock slippers vallen niet groter of kleiner dan dat de schoenmaat aangeeft. Verder moet je een keuze maken tussen de verschillende modellen en kleuren. Je kan kiezen voor een neutrale kleur, deze past waarschijnlijk bij de meeste outfits. Maar je kan ook kiezen voor een opvallende kleur. Verder is het belangrijk om op te letten of je wel te maken hebt met echte Birkenstocks. Er zijn verschillende fabrikanten die de Birkenstock slippers graag namaken en deze voor een lagere prijs verkopen. De kwaliteit van deze slippers is echter minder dan van een echte Birkenstock slipper. Gemiddeld kost een paar Birkenstock slippers rond de 45 euro. Dit kan echter per winkel verschillend zijn.

Conclusie

Het is een goede keuze om Birkenstock slippers te kopen. Ze zijn goed voor je voeten en ze lopen ook nog eens heerlijk. Tegenwoordig heb je allerlei leuke modellen in verschillende kleuren, sterker nog, Birkenstock slippers zijn hartstikke in!