Waar kun je online leuke en goedkope laarzen kopen

Inleiding

Leuke laarzen mogen eigenlijk niet in je collectie ontbreken! Er is een enorm aanbod aan laarzen. Ook online zijn er genoeg mogelijkheden als je laarzen wilt kopen. Het voordeel van online laarzen kopen is dat het vaak goedkoper is, dat je er niet voor weg hoeft en dat de kans minder groot is dat ze je maat niet meer hebben. Waar kun je online leuke en betaalbare laarzen kopen?

Online laarzen kopen

Er zijn verschillende mogelijkheden als je online laarzen wilt kopen. Een goede webwinkel moet aan een aantal punten voldoen. Zo moet er een breed assortiment zijn. Je wil tenslotte wel wat te kiezen hebben. Ook moet de site overzichtelijk zijn zodat je gemakkelijk kunt zoeken. Een derde punt is een stukje service. Hoe lang duurt het voordat je bestelling binnen is en wat zijn de verzendkosten.

Scapino.nl

Op zoek naar zeer goedkope laarzen? Dan ben je bij Scapino.nl aan het juiste adres. Zo zijn er rond de honderd paar laarzen onder de vijftig euro! Dit zijn voornamelijk merkloze laarzen, maar dat betekent niet dat er geen leuke laarzen tussenzitten. Ook heeft Scapino.nl vaak interessante aanbiedingen. Zo krijg je bijvoorbeeld bij het tweede paar korting.

  • Levertijd: vier dagen
  • Bij een bestelling boven de 25 euro betaal je geen verzendkosten. Daaronder betaal je 4,95.

Shoeline.nl

Je kunt bij Shoeline.nl prima terecht voor leuke en goedkope laarzen. Het merendeel van de laarzen blijft onder de honderd euro. Je kunt hier dus heel voordelig winkelen! Zo worden er bijvoorbeeld laarzen verkocht van het merk Blink, Nature Breeze en Bella Diva. Het aanbod aan laarzen is groot. Je kunt kiezen uit ruim 250 paar laarzen! Je kunt gemakkelijk zoeken op kleur en maat.

  • Levertijd: tussen de één en vijf dagen
  • Geen verzendkosten

Shoemixx.nl

Shoemixx.nl zit eigenlijk tussen de goedkope en duurdere laarzen in. De meeste laarzen kosten tussen de honderd en tweehonderd euro. Er worden zo'n 600 paar laarzen aangeboden. Bekende merken zijn bijvoorbeeld: Bronx, Me Too, H3shoes en Björn Borg. Bij Shoemixx.nl kun je vergeleken met de andere webwinkels het gemakkelijkst zoeken.

  • Levertijd: laarzen voor 20.30 bestelt heb je de volgende werkdag in huis.
  • Bij een bestelling boven de vijftig euro hoeven geen verzendkosten betaald te worden. Daaronder betaal je 3,95.

Assem.nl

Een aanrader op het gebied van online laarzen kopen is Assem.nl. Van den Assem richt zich voornamelijk op de duurdere merk laarzen, zoals Uggs, Geox en Dubarry. Echt goedkope laarzen zul je bij deze webwinkel dus niet tegenkomen. De gemiddelde prijs van een paar laarzen is rond de 200 euro. Maar leuke en kwalitatief goede laarzen zijn er genoeg! Je kunt gemakkelijk zoeken op merk, maat en kleur. Ook kun je de prijs selecteren. Door een maximale prijs in te stellen kun je niet in de verleiding gebracht worden om een te dure laars te kopen! Er is ook een ruim aanbod aan laarzen voor smalle of juist brede kuiten.

  • Levertijd: binnen drie werkdagen
  • Geen verzendkosten

Conclusie

Er zijn veel winkels waar je online leuke en goedkope laarzen kunt kopen. Hierboven staan vier aanraders op het gebied van online laarzen kopen. Ik heb de webwinkels gesorteerd op prijs. Bij Scapino kun je de goedkoopste laarzen kopen, terwijl van den Assem vooral de dure merk laarzen verkoopt. Alle online schoenenwinkels hebben gemeen dat ze een ruim assortiment aan laarzen hebben en dat je gemakkelijk kunt zoeken. Kortom, online laarzen kopen was nog nooit zo gemakkelijk!