Waar koop je online een goede zonnebril

Inleiding

Een zonnebril is een accessoire die je nodig hebt ter bescherming van je ogen tegen de zonnestralen. Maar het is meer dan dat. Een zonnebril is tegenwoordig ook een mode item. Je wilt dat de zonnebril je goed staat. Je wilt een bril met grote glazen, een trendy bril, een bril met een heel fel montuur of juist niet. Er zijn heel veel verschillende zonnebrillen te koop. Maar waar koop je nu een goede zonnebril als je deze via internet wilt kopen? Lees meer over de verschillende mogelijkheden van het kopen van een zonnebril online.

Het kopen van een zonnebril

De eenvoudigste manier om een zonnebril te kopen is natuurlijk om te gaan winkelen. U kunt in de winkel de bril meteen naar smaak uitkiezen en bovendien meteen passen. Dat is een groot voordeel ten opzichte van het kopen van een zonnebril op internet. U ziet meteen of de bril goed past en of de bril u goed staat. Toch worden er tegenwoordig steeds meer zonnebrillen verkocht via internet. Zeker als het gaat om de duurdere merken zonnebrillen zijn er namelijk grote prijsverschillen en het kan lonend zijn uw zonnebril dus langs deze weg aan te schaffen. Als u goed in de gaten houdt of de bril eenvoudig te retourneren is mocht de bril niet bevallen dan is er niets aan de hand. Tegenwoordig is het ook zo dat er allerlei modellen zijn waar je de zonnebril online op kunt passen. Er zijn zelfs sites waar je een eigen foto kunt uploaden en je zonnebril naar keuze online kunt passen.

Verschillende online winkels voor zonnebrillen

Er zijn heel veel webwinkels waar je online een zonnebril kunt bestellen. Hieronder treft u een beknopt overzicht van deze webwinkels aan:

www.brillenshop.nl.

Dit bedrijf verkoopt een groot aantal zonnebrillen van verschillende merken zoals Nike, Gucci, Marlies Dekker, Ray-Ban, Chanel en nog veel meer. Het voordeel van deze zaak is dat dit een optiekzaak is die ook een webwinkel heeft. De brillen die geleverd moeten worden zijn vrijwel altijd op voorraad. Bovendien levert de brillenshop echte merkbrillen en worden er geen imitaties verkocht.

www.eye-wear.nl

Dit bedrijf verkoopt modieuze dames en heren brillen. Eye-wear claimt zelf sinds 2006 de grootste aanbieder van online zonnebrillen in Nederland te zijn. Het bedrijf levert ongeveer 40 verschillende merkzonnebrillen. Er is keuze genoeg bij deze webwinkel en het biedt een goede service.

www.zonnebrilkopen.nl

Dit bedrijf verkoop zonnebrillen van de merken Ray-ban, Versace, Serengeti, Adidas en Prada. Ook hier is er dus een ruime keuze. U vindt hier tevens een lijst van de meest verkochte zonnebrillen.

www.smartbuyglasses.nl

Dit bedrijf verkoop naast online zonnebrillen van de diverse bekende merken (o.a. Boss, Burberry, Fendi, Prada, Gucci, Cavalli, Adidas, Ford), ook online gewone brillen en contactlenzen.

www.coolsunglasses.nl

Dit bedrijf heeft een groot assortiment zonnebrillen waaronder ook diverse merkbrillen die zij aanbieden tegen een concurrerende prijs

www.luxsunglasses.nl

Dit bedrijf heeft verschillende merk zonnebrillen te koop. U hoeft hier bovendien geen verzendkosten te betalen. Mocht de zonnebril niet aan uw wensen voldoen dan kunt u deze kosteloos omruilen.


Reacties (3)

Reageer
Johnyloco reageerde 10 jaar geleden
23 May 17:31
Je vindt verschillende wayfarer, retro en festival brillen op www.goedkopezonnebrillen.eu/
Ruud reageerde 10 jaar geleden
22 Apr 19:49
Op www.festivalzonnebril.nl hebben zo goedkope en trendy zonnebrillen!
Bert reageerde 10 jaar geleden
15 Jan 16:33
Het valt me op dat je alleen de Nederlandse sites geplaatst hebt én je vergeet de belangrijkste spelers! :)(op mijn site; www.bril-kopen.be vergelijk ik ze) Maar om je hier al een opsomming te geven:

www.hansanders.nl
www.pearle.nl
www.brillen24.be
www.weboptiek.be

En ga zo maar door...