Waar kan je online speelgoed kopen

Inleiding

Tegenwoordig hoef je niet meer naar de winkel om iets te kopen. Alles is op internet te vinden, zo ook speelgoed. Er zijn verschillende sites waar je online leuk speelgoed kan kopen. Het heeft wat voordelen om je speelgoed via internet te kopen. Zo kan je op je gemak rondneuzen wat ze allemaal hebben. In een echte speelgoedwinkel lacht al het speelgoed je toe, waardoor het moeilijk kan zijn om te kiezen. Bij een online speelgoedwinkel is alles overzichtelijk gesorteerd, zoals bijvoorbeeld op prijs, categorie of alfabet. Verder staat er beschrijving bij het speelgoed zodat je weet wat je koopt. Vaak is er ook speelgoed in de aanbieding, waardoor het goedkoper is dan in de winkel. Bestel je speelgoed online, dan is het vaak de volgende dag al in huis. Ook ideaal als je niet op verjaardagsvisitie kan gaan, maar toch graag een cadeau wilt geven! Waar kan je online speelgoed kopen?

Online speelgoed kopen

Bol.com

Je zou het misschien niet verwachten, maar bij Bol.com wordt ook speelgoed verkocht. Dit is echt een aanrader! Ze hebben ruim 66.000 speelgoed artikelen in hun assortiment. Er zit dus voor iedereen wel wat leuks bij. Erg handig is dat je ook kan zien welk speelgoed er nieuw binnen is en welk speelgoed het meest wordt verkocht. Ook kun je je aankopen gelijk combineren met andere artikelen!

Speelgoedwinkel.nl

De naam zegt het al wat je op deze site kan verwachten! Speelgoedwinkel.nl heeft een groot assortiment aan A-merken. Je vindt er al het bekende speelgoed voor kinderen. Denk aan Fisher-price, Lego en Play mobil. Speelgoedwinkel.nl biedt zijn speelgoed aan voor een nette prijs!

Bart Smit

Bij de bekendste speelgoed winkel van Nederland kan je ook online speelgoed kopen. Je kan er het gebruikelijke speelgoed kopen voor baby's, peuters en kinderen. Maar er is nog veel meer keus. Zo zijn er ook films, games, gadgets en boeken te koop. Bart Smit heeft dus een ruim assortiment aan speelgoed en extra's. Voor de voetbalfans zijn er zelfs fanshops, waar je van alles kan kopen van je favoriete voetbalclub. Bestel je op een werkdag voor 13.00 uur, dan heb je je speelgoed de volgende dag al in huis.

Intertoys

Ook bij Intertoys heb je de mogelijkheid om online speelgoed te kopen. Ze hebben vaak speciale dagaanbiedingen waardoor je leuk speelgoed heel voordelig kan kopen. Het is makkelijk zoeken naar het speelgoed naar keuze. Zo kan je sorteren op prijs, maar ook op de leeftijd waarvoor het speelgoed bestemd is. Zoek je speelgoed van een bepaald soort of merk, dan kan je onderaan kijken bij de alfabetlijst. Wanneer je je speelgoed op een werkdag voor 13.00 besteld, dan heb je het de volgende dag in huis.

Toys XL

Toys XL is wat minder bekend dan Bart Smit en Intertoys, maar ze hebben door het land heen toch aardig wat speelgoedwinkels. Ook kan je online speelgoed bestellen. De site ziet er overzichtelijk uit. Je kan het speelgoed zoeken op leeftijd, thema, merk en of speelgoed voor een jongens of meisjes. Je kan ook cadeau papier mee bestellen met het speelgoed. Bestel je je speelgoed voor 19.00 dan heb je het de volgende dag in huis. (Geldt alleen voor werkdagen).

Walzkidzz.nl

Bij Walzkidzz.nl vind je ander speelgoed dan in andere speelgoedwinkels. Het speelgoed van Walzkidzz is er vooral op gericht om kinderen tijdens het spelen wat te leren. Denk hierbij aan een ruim assortiment van knutselspullen en speelgoed waarmee je onderzoeken kan doen. Je vindt op deze site niet alleen maar speelgoed, je vindt ook spullen voor een kinderkamer en thema kinderfeestjes.

Conclusie

Er zijn online nog veel meer winkels waar je online speelgoed kan kopen. Hierboven zijn de bekendste en meeste uitgebreide speelgoedwinkels beschreven.  Het voordeel van een online speelgoedwinkel is dat je op gemak kan rondsurfen. Je kan met een paar klikken zoeken op bijvoorbeeld categorie of leeftijd. Verder staat er vaak extra informatie bij over het speelgoed. Misschien kom je wel iets tegen dat je in de winkel zelf nog niet had gezien!