Wat is het leukste playmobil speelgoed

Inleiding

Playmobil is al jaren zeer populair speelgoed bij kinderen. Playmobil is zowel bij jongens als meisjes populair. Het speelgoed geeft een situatie uit het dagelijks leven weer met bijbehorende poppetjes. Zo kunnen kinderen uren spelen. De collectie is zeer uitgebreid, je hoeft maar iets te bedenken of Playmobil heeft het. Denk bijvoorbeeld aan een circus, kasteel, boerderij en school. Dit is voor kinderen heerlijk herkenbaar en er zit altijd wel een onderwerp tussen wat ze aanspreekt. Het mooie van Playmobil is dat je alles kan uitbreiden en dat er altijd wel nieuwe dingen bijkomen. Zo raak je als kind nooit uitgespeeld. Juist omdat de collectie van Playmobil zo uitgebreid is, kan het moeilijk kiezen zijn. Wat is het leukste Playmobil speelgoed?

Het leukste Playmobil speelgoed

Playmobil Dierentuin

Eén van de populairste en leukste sets van Playmobil is de dierentuin. Je kan beginnen met de dierentuin zelf, hierbij krijg je een kassa, dierenverblijven en wat dieren met hun verzorgers. Daarna kan je de dierentuin zoveel uitbreiden als je zelf wilt. Er zijn zeer veel dieren verkrijgbaar voor de Playmobil dierentuin, denk hierbij bijvoorbeeld aan olifanten, tijgers, nijlpaarden en kangaroes. Dit zijn allemaal dieren die herkenbaar zijn voor je kind en dat maakt het spelen extra leuk! Ook de dierenverblijven zijn los verkrijgbaar, zodat je dieren niet los in de dierentuin hoeven te lopen.

Playmobil kasteel met ridders

Dit Playmobil set is uitermate geschikt voor jongens. Je begint met een schitterend kasteel en je kan het uitbreiden met ridders. Er zijn drie verschillende soorten ridders, namelijk de Valkenridders, Drakenridders en de Leeuwenridders. Ook heb je allerlei vechtmateriaal. Zo zal je kind zich niet snel met dit Playmobil set vervelen en uren kunnen strijden met zijn ridders! Dit pakket is ook nog uit te breiden met een drakenset. Draken en ridders horen toch een beetje bij elkaar.

Playmobil Manege

Een jongen zal je blij maken met ridders en draken, maar voor de meiden is er een echte Playmobil manege. De manege zelf ziet er mooi en uitgebreid uit, maar je kan de stallen later ook uitbreiden. Er is een ruim aanbod aan verschillende soorten paarden, zoals een Halflinger, dressuurpaard en Arabisch renpaard. Je kan met de paarden een dressuur parcours lopen of je kan van de veulentjes genieten. Natuurlijk heb je bij dit Playmobil set bijbehorende poppetjes!

Playmobil stadsleven

Je kind kan zich met Playmobil ook gewoon met de dagelijkse dingen vermaken. Playmobil stadsleven bestaat uit verschillende huizen die je helemaal naar je zin kan inrichten. Er zijn zeer veel accessoires voor verschillende kamers. Met uitbreidingspakketten voor verlichting kan je het huis helemaal in sfeer brengen. Ook zijn er verschillende poppetjes verkrijgbaar die helemaal bij het stadsleven horen, zoals een vuilnisman en een bakker. Met verschillende winkels kan je je Playmobil stad helemaal afmaken!

Conclusie

Playmobil is geschikt voor kinderen van vier jaar en ouder. Er wordt afgeraden om jongere kinderen met Playmobil te laten spelen omdat er vaak kleine onderdeeltjes bij zitten. Er is zeer veel keus uit het Playmobil speelgoed, er zit altijd wel een set tussen wat je kind zal aanspreken. Het leuke van Playmobil is dat je met een groot pakket kan beginnen en dat je deze kan uitbreiden met allerlei kleine pakketten. Zo krijgt je kind iedere keer wat nieuws en kan hij zijn spel uitbreiden. En wanneer je kind bijvoorbeeld de dierentuin zat is, dan kan je over gaan op één van de vele andere onderwerpen!

Waar kun je goedkoop playmobil kopen?