Waar kan je goedkoop playmobil kopen

Inleiding

Playmobil is erg populair bij kinderen. Vooral kinderen tussen de vier en twaalf jaar kunnen er uren mee spelen. De collectie van Playmobil is heel uitgebreid en er komen ook steeds nieuwe spullen bij. Veel kinderen willen het liefst alles hebben van Playmobil, ze willen een set graag compleet hebben. Bijvoorbeeld als ze de dierentuin hebben, dan willen ze graag alle dieren voor in de dierentuin. Helaas ben je meestal een hoop geld kwijt voor Playmobil. Het speelgoed is populair plus er staat een merkje op en dat maakt het al snel duur. Het kan veel geld schelen als je Playmobil speelgoed zo goedkoop mogelijk kan kopen. Waar moet je opletten en waar kan je goedkoop Playmobil kopen?

Goedkoop Playmobil kopen

Playmobil speelgoed is vaak aardig aan de prijs. Zeker voor grote pakketten betaal je een hoop geld. Maar als ouder wil je toch graag je kind een plezier doen en het is wel kwalitatief goed speelgoed waar kinderen veel plezier van kunnen hebben. Veel mensen zijn op zoek naar goedkoop Playmobil speelgoed. Waar kan je goedkoop Playmobil kopen?

Tips voor goedkoop Playmobil speelgoed

Oude en nieuwe collectie Speelgoed dat net uit is, is vaak duurder dan speelgoed dat al even in de winkel ligt. Kinderen worden vaak enthousiast gemaakt met bijvoorbeeld reclames op tv of reclame folders. Wanneer je Playmobil goedkoop wilt kopen, dan kan je beter even wachten tot het afgeprijsd wordt. Vaak zie je dat oudere Playmobil producten afgeprijsd worden als er wat nieuws in de winkel komt.

Aanbiedingen Wanneer je kind graag met Playmobil speelt, dan doe je er slim aan om de aanbiedingen in de gaten te houden. Om de zoveel tijd wordt het Playmobil speelgoed in de actie gegooid. De kortingen kunnen aardig oplopen. Wanneer je een goede aanbieding ziet, maar je wilt je kind niet zomaar speelgoed geven, dan kan je het altijd kopen en wegstoppen tot het juiste moment. Zo maak je je kind toch blij met Playmobil, maar heb je dit wel voor een mooie prijs gekocht.

Tweedehands De meeste ouders zijn er niet zo happig op om Playmobil tweedehands te kopen. Zeker op sites als Marktplaats weet je nooit wat er mee gebeurd is. Het is echter wel een manier om goedkoop aan Playmobil te komen. Je kan altijd eerst even kijken hoe het speelgoed eruit ziet, voordat je wat koopt. Het kan ook een idee zijn om eens in je omgeving te kijken. Misschien ken je wel iemand waarvan de kinderen veel Playmobil speelgoed hebben, maar die er eigenlijk te oud voor zijn. Misschien mag je het wel voor een mooie prijs overnemen.

Waar kan je goedkoop Playmobil kopen?

Er zijn verschillende internet sites en winkels waar je Playmobil kan kopen. Ik heb verschillende sites en winkels met elkaar vergeleken en een paar dingen vielen me op. Je kan niet van één winkel of site zeggen dat zij de goedkoopste zijn. Iedere winkel heeft echter wel zijn eigen aanbiedingen. Zo is bijvoorbeeld bij Speelgoedwinkel.nl de dierenkliniek goedkoper dan bij Bart Smit. Maar Bart Smit heeft andere sets weer goedkoper. Voordat je Playmobil gaat kopen, kan je het beste op verschillende sites de prijzen vergelijken. Soms scheelt het tien euro op een set! Ook niet alle sites en winkels hebben alle Playmobil spullen. Laat je daardoor niet uit het veld slaan en zoek verder op een site.

Speelgoedwinkel

De goedkoopste Playmobil kun je kopen bij Speelgoedwinkel.nl. Ze zijn met bijna alle Playmobil producten het goedkoopst! Dit verschil kan oplopen tot enkele euro's. Er zijn natuurlijk altijd uitzonderingen, daarom is het een tip om altijd te vergelijken!

Tip. Je zou het niet verwachten, maar soms kan je bij de supermarkt of de drogist ook Playmobil kopen. Zij kopen bijvoorbeeld een partij op en verkopen deze voor een voordelige prijs. Dit kan veel schelen met de gewone winkelprijs.

Playmobil Boerderij vergelijken

Soort Playmobil Prijs Bol.com Prijs Neckermann Prijs Speelgoedwinkel.nl
Verzorgingsplaats konijnen 9,99 - 8,98
Boerin met kalf 9,99 - 7,98
Boer met varkens 16,99 16,19 14,99
Moderne boerderij 94,99 98,10 84,95
Appeloogst 9,99 8,99 9,48
Traktor 34,99 33,99 32,49
Kind met ezel 5,99 - -
Vogel voederhuisje 12,99 - -
Bio-winkel - 53,99 49,99
Hond - 6,39 6,49
Meisje met poes - - 4,99

Playmobil bouw vergelijken

Conclusie

Playmobil is geen goedkope hobby, wanneer je een set compleet wilt hebben, dan moet je hiervoor aardig wat geld neerleggen. Gelukkig zijn er wel manieren om zo goedkoop mogelijk uit te zijn. De belangrijkste manier om goedkoop Playmobil te kopen is door goed op de aanbiedingen te letten. Om de zoveel tijd is Playmobil in de aanbieding waardoor je met flinke korting het speelgoed kan kopen. Een andere manier is om verschillende (online) winkels te vergelijken. Er kan soms aardig wat prijsverschil tussen verschillende winkels zitten, maar over het algemeen kun je zeggen dat de Speelgoedwinkel.nl het goedkoopst is!