Hulp nodig om vreemd te gaan

Vreemd gaan maar hoe?

Het moet toch niet veel gekker worden met deze wereld: een datingsite om vreemd te gaan. En nog een succes ook! Geen bezwaar tegen datingsites: ze mogen er best zijn en het is maar wat je ervoor wilt betalen. Maar een site om contacten te leggen om vreemd te gaan, komt toch aardig in de buurt van seks. Want waarom gaat iemand vreemd? Toch voor de seks…

 

Vreemd gaan en SecondLove.nl

Dat blijkt de naam voor deze Nederlandse site te zijn die het naast de pot pissen nog makkelijker maakt! De volledige titel van homesite zegt genoeg: ‘SecondLove.nl voor affaires, overspel en vreemdgaan’. Dat is duidelijk genoeg. Je moet er als sitebedenker maar op komen! Een radiospot op Radio Veronica zorgt/zorgde voor de nodige promotie.  En dan wordt er gevloekt in de kerk: het is niet de bedoeling om vreemd gaan te promoten! Nou, afgaande op het succes van deze ‘internethandel in overspel’ blijken er veel, heel veel vreemdgangers te zijn!

Succes?!

Je kunt als site-eigenaar altijd beweren dat je intussen 100.000 profielen hebt, het lijken er toch veel en niet te controleren!

Anderzijds: deze site loopt ook in België, Duitsland en Brazilië (of all places!). Maar toch: gemiddeld heeft ie dan 25.000 potentiële vreemdgangers per land, en Amerika komt er ook nog aan.

Hoe werkt SecondLove?

  • Je begint met je persoonlijk profiel zo volledig mogelijk uit te bouwen. Je mag sommige informatie niet vermelden: dan word je geschorst en moet je contact opnemen. Dat is een goed initiatief: als je je emailadres of telefoonnummer vermeldt, ben je onvoorzichtig en dit wordt herkend. Na contact met de helpdesk en verwijdering van de bezwarende gegevens wordt de schorsing opgeheven.
  • Berichten versturen en chatten is ook mogelijk maar alleen als je een betaald lidmaatschap hebt.

Wat kost dit?

► Het principe is hetzelfde als bij alle datingsites: als betalend lid heb je meer toegang en mogelijkheden dan als gratis, geregistreerd lid. Bijvoorbeeld: als je wil chatten. Ook komt jouw oproep altijd bovenaan te staan in de zoekresultaten als je inlogt.

Gratis: je profiel aanmaken. Maar dan kun je alleen maar de profielen van andere leden zoeken en lezen. Daar heb je niet veel aan want je kunt geen contact leggen.

► Het lidmaatschap zelf kost (tijdelijk?) voor 2 maanden € 69,90 (zowel in Nederland als in België). Voor dat geld kun je dan berichten sturen (maximaal 50 berichten per dag), foto’s bekijken en zelfs meerdere foto’s plaatsen. De Duitsers zijn goedkoper af: zij betalen ‘maar’ € 49,90/2maanden en daar wordt niets gemeld over een 'tijdelijke promotie'.

Duur van je abonnement

Als je betaald hebt via iDEAL loopt het lidmaatschap automatisch af. Let wel op: bij betaling met creditcard of met met ‘Automatische incasso’ wordt het lidmaatschap automatisch verlengd! Wil je opzeggen dan moet je 30 dagen voor het einde van je lidmaatschap de verlenging zelf stopzetten door een email te sturen.

Discreet betalen!

Hier komt de aap uit de mouw: hoe ga je betalen zonder dat je partner dat weet? Daar is een slimme oplossing voor bedacht: de betalingen worden verzorgd door bedrijven met steeds wisselende namen.

Een opsomming van alle betaalmiddelen: Bank/Giro overschrijving, Online machtiging, iDEAL (ABN/AMRO, Postbank, Rabobank), Creditcards, overboeking of contant(?). Speciaal staat op de site vermeld dat op de afschriften geen enkele informatie over SecondLove vermeld wordt.

Links

Website Nederland

Website België

Reacties (0)

Reageer
Geen resultaten gevonden