Wat ging er mis met betalingen van de huwelijksdag van Wesley en Yolanthe

Inleiding

Alle roddelbladen roepen er over; er is van alles mis met de betaling van de bruiloft van Yolanthe Cabau van Kasbergen en Wesley Sneijder. Wat als een sprookje begon (dan bedoel ik de bruiloft, want aan het begin van de relatie ontstonden er daardoor hier en daar ook al wat relletjes) eindigt nu in een getouwtrek om financiering. Hoe het allemaal precies zit en wie er nu de waarheid helemaal spreekt zal hier niet helemaal duidelijk worden. Hieronder een kleine uiteenzetting wat er allemaal in de media gezegd is; en uiteraard het verhaal van beide kanten belicht! Jammer voor het stel dat er aan zo'n prachtige dag toch een donker randje is komen te zitten.

Wie zijn Wesley en Yolanthe

Voor de mensen die het verse bruidspaar nog niet kennen volgt hier een korte uitleg. Wesley Sneijder Wesley (Benjamin) is geboren op 19 juni 1984 en is een professioneel voetballer. Ooit is hij begonnen bij DOS en na een aantal andere clubs te hebben aangedaan voetbalt hij nu bij Internazionale (ook wel bekend als Inter Milan uit Italië). Wesley kwam in 2010 ook uit voor het Nederlands elftal in het WK.

Yolanthe Cabau van Kasbergen Yolanthe is op 19 maart 1985 geboren op Ibiza. We kennen haar als actrice (oa. Onder weg naar Morgen) en presentatrice van meerdere televisieprogramma's zoals onder ander Twinzz en Stedenspel. Zij maakt zich hard voor de strijd tegen kindermisbruik met de stichting Stop Kindermisbruik. Tussen 2007 en 2009 kwam zij meermalen in het nieuws door haar relatie met de Volendamse zanger Jan Smit.

Dé bruiloft

Het stel is op 7 april getrouwd in Nederland en op 17 juli vond het grote feest plaats in Toscane (Italië). Op dit feest zijn kosten nog moeite gespaard en is er een aantal dagen een prachtig feest gevierd. Om het feest te organiseren hebben zij the Class Company ingehuurd.

The Glass Company

Dit bedrijf is een gezamenlijk werk van Rosanna Kluivert (pikant detail is dat zij een goede vriend is van de 2), Anouk Smulders en Irene de Kom- Avogadri.

De misverstanden

Versie van het bruidspaar Waar het eigenlijk op neer komt is dat het bruidspaar zegt dat de uiteindelijke kosten ver boven de afgesproken begroting zijn uitgekomen. Even voor het plaatje; de begroting was een half miljoen euro en dit is overschreden met 5 ton. Zij zeggen dat dit op eigen houtje van de Class Company is gebeurd, zonder met hen te hebben overlegd.

The Class Company The Class Company is een iets andere visie toebedeeld. Volgens hen is de bruiloft destijds begroot op een miljoen euro. Daarnaast hebben zij nooit op eigen houtje beslissingen genomen om kosten te overschrijden; álles gebeurt in overleg met het bruidspaar. Zij hebben juist ervoor gezorgd dat er een aantal zaken gratis voor hen waren zoals bijvoorbeeld alle prosecco, de jurk die Yolanthe droeg bij het kerkelijk huwelijk, Samsonite koffers voor het stel etc. Er wordt getuigen wel gesproken over een aantal zaken die in het voordeel van het bedrijf kunnen zijn; zo zijn er door het bruidspaar (lastminute) een aantal produkten extra bijbesteld zoals maatpakken en een buitenkeuken. Het bedrijf wijdt verder niet teveel uit over de inhoud van de zaak en laat het over aan de rechters.

Conclusie

Gezien er nog veel bedrijven op hun geld zitten te wachten en het bruidspaar en The Class Company er niet samen uitkomen, wordt dit geschil nu voor de rechter uitgevochten. Deze zal moeten beslissen hoe de afspraken in beginsel zijn gemaakt en of ze al dan niet zijn nagekomen. Misschien dat er hierna nog naar buiten komt wie er uiteindelijk in zijn gelijk stond. Voorlopig wordt er door allerlei media gesmuld van deze vete.


Reacties (0)

Reageer
Geen resultaten gevonden