Waar kun je op vakantie met je huisdier

Inleiding

Eén op de drie mensen heeft een huisdier in Nederland. Je kunt veel plezier van een huisdier hebben, maar wat doe je met je huisdier als je op vakantie gaat? Kleine huisdieren kun je gemakkelijk door een ander laten verzorgen, maar wat doe je bijvoorbeeld met je kat, hond of paard? Een mogelijkheid is om je huisdier naar een dierpension te brengen. Maar dit kost vaak een hoop geld en niet iedereen kan zijn huisdier zolang missen. Een andere optie is om je huisdier mee te nemen op vakantie. Maar huisdieren zijn niet overal welkom! Waar kun je op vakantie met je huisdier?

Op vakantie met je huisdier

Huisdieren zijn niet op alle campings en vakantiehuizen welkom. Dit geldt zeker voor grote huisdieren zoals katten en honden. Vooral honden kunnen voor overlast zorgen met geblaf en hun grote boodschappen. Dit ligt voornamelijk aan hun baasjes en opvoeding, maar feit blijft dat zeker mensen zonder huisdieren er weinig begrip voor kunnen opbrengen. Huisdieren zijn daarom op veel vakantieparken verboden, juist om andere gasten tevreden te houden! Gelukkig zijn er verschillende mogelijkheden waar huisdieren wel welkom zijn! Zo kun je samen met je huisdier van een heerlijke vakantie genieten!

Waar kun je op vakantie met je huisdier?

Vakantie-met-huisdieren.nl

Vakantie-met-huisdieren.nl heeft zich gespecialiseerd in vakantiehuizen waar huisdieren welkom zijn. Een vakantiehuis is ideaal met een hond, kat of een paard. Het is over het algemeen geen succes om samen met je hond in een tentje te zitten! In een vakantiehuis heeft je huisdier de ruimte, ook kun je je huisdier gemakkelijk binnen houden. Ook staan vakantiehuizen meestal niet op een camping. Hierdoor heb je weinig te maken met andere gasten en kun je zelfs je paard meenemen! Vakantie-met-huisdieren.nl heeft 40.000 vakantiehuizen door heel Europa in zijn bestand!

Sunparks.nl

Sunparks heeft drie vakantieparken in België, namelijk:

  • Oostduinkerke aan Zee
  • Kempense Meren
  • Ardennen

Een vakantie in België is ideaal met huisdieren, omdat je er geen uren voor hoeft te rijden. De parken zijn gelegen bij water of bossen. De vakantieparken hebben allerlei extra's die aantrekkelijk zijn voor mensen met honden. Zo kun je van medewerkers tips krijgen over mooie wandelingen! Ook hebben de vakantieparken hondentoiletten en wordt er honden- en kattenvoeding verkocht in de parkwinkel. Een vakantiepark is ideaal als je van de gezelligheid van andere gasten houdt. Ook heeft een vakantiepark verschillende voorzieningen zoals een restaurant en winkel.

Vacances-direct.nl

Vacances-direct heeft ruim 125 campings en vakantieparken in heel Europa. Er staan verschillende accomodaties op deze campings. Zo kun je kiezen uit een huisje of een stacaravan. Het is niet bij alle parken toegestaan om huisdieren mee te nemen, maar ruim 75 campings bieden deze mogelijkheid wel! Wil je een vakantie met je huisdier bij Vacances-direct boeken? kijk dan wel altijd de voorwaarden na en of je extra moet betalen!

Conclusie

Sommige mensen willen hun huisdier graag meenemen op vakantie. Dit is niet bij alle campings en parken toegestaan, maar gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden waar huisdieren wel welkom zijn! Zo kun je samen met je huisdier van een onbezorgde vakantie genieten!