Online een skottelbraai kopen

Inleiding

De skottelbraai is bij de echte kampeerliefhebber niet meer weg te denken. Je sluit een skottelbraai aan op gas om hem te verwarmen. Een skottelbraai lijkt op een grote wokpan waarin je heel gemakkelijk kan braden en bakken. Er zijn allerlei accessoires te koop voor de skottelbraai, zodat je nog meer mogelijkheden hebt. Denk bijvoorbeeld aan een grill of een pizzasteen. Ook is het mogelijk om je skottelbraai af te schermen met een deksel zodat je hem kan gebruiken als oven. Kortom, je kan met een skottelbraai alle kanten op. Je kunt een skottelbraai heel gemakkelijk online kopen. Dit is vaak goedkoper dan in de winkel plus je hebt een ruim aanbod aan accessoires. Wat wil je weten over het online kopen van een skottelbraai?

Het online kopen van een skottelbraai

Wanneer je op internet gaat rondkijken, dan zul je zien dat er verschillende skottelbraais te koop zijn. Het eerste dat opvalt zijn de prijsverschillen. De prijs van een skottelbraai wordt bepaald door de maat en de mogelijkheden van de skottelbraai. Wanneer je een skottelbraai wilt kopen, dan is het aan te raden om van tevoren na te denken waarvoor en wanneer je de skottelbraai wilt gebruiken. De verschillende soorten skottelbraais zijn:

  • Skottelbraai basis. Dit is de goedkoopste skottelbraai. Je kan met deze skottelbraai prima (roer)bakken. De skottelbraai basis heeft een diameter van 47 centimeter. Ook kan je hem heel gemakkelijk inklappen. De skottelbraai basis is ideaal om mee te nemen op vakantie. Deze skottelbraai kost rond de 85 euro.
  • Skottelbraai de luxe. De skottelbraai de luxe is dezelfde skottelbraai als de skottelbraai basis, alleen krijg je er nu allerlei accessoires bij. Denk hierbij aan een grillplaat, ovendeksel en pandrager. De prijs van een skottelbraai de luxe bedraagt 150 euro.
  • Skottelbraai XL. Er is ook een XL variant te koop van de Skottelbraai. Deze skottelbraai is ideaal voor thuisgebruik of als je een vaste kampeerplek hebt. De skottelbraai XL heeft een diameter van 57 centimeter. Ook krijg je er allerlei accessoires bij zoals een grillplaat en ovendeksel. De skottelbraai XL is te koop voor 250 euro.

Accessoires

Er zijn allerlei accessoires online te koop voor de skottelbraai. Hiermee kun je nog meer plezier hebben van je skottelbraai. Zo kun je allerlei verschillende gerechten maken! Bij accessoires moet bijvoorbeeld gedacht worden aan:

  • Pizza steen
  • Paella pan
  • Verschillende soorten bestek
  • Tapas pannetjes
  • Hapjespan
  • Omkeerbare grillplaat
  • Stoofpot

Waar kun je online een skottelbraai kopen?

Er zijn verschillende online winkels waar je een skottelbraai kan kopen. Wanneer je online een skottelbraai wilt kopen, vergelijk dan onderling de prijzen!

Conclusie

Een skottelbraai is ideaal voor op vakantie, maar ook thuis kun je prima gebruik maken van de skottelbraai. Hij kan gebruikt worden om te (roer)bakken, maar ook als BBQ. Het handige van een skottelbraai is dat je er allerlei accessoires bij kan kopen zodat je nog meer plezier kan hebben van je skottelbraai. In principe is alles mogelijk met de skottelbraai: koken, bakken, grillen en stoven! Online kun je heel gemakkelijk een skottelbraai bestellen. Je hebt gelijk een duidelijk overzicht van de details en de mogelijke accessoires. Ook ben je over het algemeen goedkoper uit!