Waarheen op vakantie met een vakantieveiling

Op vakantie in 2022 met vakantieveilingen en biedt vanaf 1 euro

Waarheen_op_vakantie_met_een_vakantieveiling-IntroPlaatje.jpg

Iedereen kijkt uit naar een betaalbare vakantie, liefst een goedkope vakantie. U kunt natuur eerst lekker samen met de catalogus op de bank een keuze maken of online aan de slag, maar let vooral op de vakantiesites op internet. Relatief nieuw en uiterst populair is de site van vakantieveilingen, de beste website. Een vakantie veiling is reuze populair en vaak een stuk goedkoper. U kunt bij vakantieveilingen snel een goede deal sluiten en lekker genieten van de broodnodige vakantie of een fijn beauty arrangement. Snel een Last-Minute reis? Het kan. Fijne vakantie toegewenst.

Waarheen op vakantie met een vakantieveiling op vakantieveilingen

Voordelig op vakantie kan nu zeker, want er worden allerlei vakanties aangeboden waarop u kunt bieden. Dit kan na registratie op de website. U kunt bieden zoals op een gewone veiling en op zowel grote reizen als kleine. Wat en waarheen u wilt. Vele duizenden vakanties komen zo per opbod tot stand. Een openingsbod kan €1 zijn. Bij grote belangstelling gaat het snel en kan de veiling vlug voorbij zijn. Het is natuurlijk de kunst, om voor niet te veel geld snel een leuke vakantie te boeken. Het kan binnen een paar uur gebeurd zijn. Soms duurt het wat langer. Vooral wie weet wat hij zoekt voor vakantie, kan snel goed scoren.

Inschrijven bij vakantieveilingen

Inschrijven op de site is simpel. Maak gratis een account aan, bevestig de ontvangen email en klaar: het bieden kan beginnen, zodra u inlogt. Als u de hoogste bieder bent, wordt vervolgens de boeking telefonisch en per mail afgehandeld. Dat hangt een beetje af van de aanbieder van de reis. Aan het bieden zijn geen afzonderlijke kosten verbonden. U kunt ook een vakantie boeken voor familie of vrienden en kiezen voor een last minute reis

Op vakantie in het buitenland

Gewoon vanuit het buitenland meebieden, mag ook. Denk er daarbij wel aan, dat u de gekochte reis moet betalen door een overschrijving op een Nederlands rekeningnummer. Maar goed, dat zal normaliter ook geen probleem zijn.

Annuleren van een reis

Annuleren van de reis kan ook tot de 21ste dag voor de dag van vertrek. Dit is wel tegen bepaalde annuleringskosten. Bij annuleringen door ziekte, overlijden en dergelijke, kunt u een beroep doen op uw annuleringsverzekering. Een annuleringsverzekering is overigens bij elke boeking van een reis wel verstandig en staat volledig los van deze relatief goedkope manier van een reis boeken. Ik wens u een fijne vakantie toe.

Hotelbon gewonnen

Met een hotelbon bent u natuurlijk altijd blij, maar u doet er goed aan om te kijken in welke periode u de bon ook kunt gebruiken. Het gebeurt nog wel eens dat betreffende hotels vol zijn, terwijl de geldigheidsduur van de hotelbon maar beperkt is. Dit is niet specifiek voor vakantieveilingen, maar wel iets om in de gaten te houden.

Wat wordt er geveild?

Er wordt van alles geveild en niet alleen vakanties:

 • Vliegtickets;
 • Vakantiehuizen;
 • Dagtochtjes;
 • Hotelbonnen;
 • Fotoshoot;
 • Wellness en kuren met overnachting;
 • Diners;
 • Hotels in Nederland, België en Duitsland;
 • Bungalows, campings, caravans, autovakanties;
 • Theater en shows.

Kortom, voor ieder wat wils.

Tips bij een vakantieveiling

Enkele samenvattende tips zijn:

 1. Bepaal vooraf hoeveel u maximaal voor reis of beauty arrangement wilt betalen en let op de eventuele extra kosten.
 2. Een manier, om te zorgen dat u niet te veel betaalt is dat u eerst kijkt wat een overnachting bij een hotel van uw keuze kost en dan pas te gaan bieden. Meer betalen dan de werkelijke prijs is natuurlijk zonde van geld en moeite.
 3. Bekijk wat er allemaal in het arrangement is meegenomen: welke kosten voor overnachtingen en welke maaltijden horen bij de aangeboden reis.
 4. Laat u niet onnodig opjagen met de biedingen.
 5. Vergeet ook de reisverzekering en de verzekering voor annulering niet.
 6. Bekijk of de reisorganisatie is aangesloten bij de SGR en de ANVR.
 7. Let op de geldigheidsduur van een hotelbon.
 8. U kunt fantastische reizen veilen en boeken, voor niet te veel geld. Maar let wel op bovenstaande tips.

Reacties (0)

Reageer
Geen resultaten gevonden