Online eten bestellen

Online eten bestellen

Geen zin om vanavond te koken? Bestel dan gewoon je eten online. Je hoeft de deur niet uit, want het eten wordt thuisbezorgd terwijl jij lekker op de bank een filmpje kijkt. In onze 'objectieve' thuistest is thuisbezorgd.nl als beste getest, want zij begrijpen hoe online eten bestellen moet zijn: lekker en makkelijk. Maar waar bestel jij vanavond?

Online eten bestellen: Thuisbezorgd.nl

In Nederland is Thuisbezorgd de grootste website om online eten te bestellen. Thuisbezorgd is de Nederlandse dochter van het internationale bedrijf Takeaway.com en verzorgt de online bestellingen van ruim 2.500 Nederlandse restaurants. In 2010 heeft Thuisbezorgd.nl de Thuiswinkel Innovatie Award gewonnen.

Thuisbezorgd.nl heeft veel mogelijkheden voor betaling: iDeal, VISA, Maestro, American Express en de betaalmodule via Hyves. Je hoeft dus niet eerst de deur uit om geld te pinnen om de bezorger contant te betalen.

Een groot voordeel is dat Thuisbezorgd.nl ook de mogelijkheid biedt om voor bedrijven op rekening te bestellen. Als bedrijf ontvang je dan achteraf een factuur met btw en kan je de hele maand online eten bestellen en achteraf middels een overzichtelijke factuur betalen.

Daarnaast heeft Thuisbezorgd een zogeheten 'Food Tracker', zodat je precies weet wat de status van jouw bestelling is en hoe laat het bezorgd wordt. Bij sommige restaurants krijg je zelfs een sms met de bezorgtijd zodra de bezorger vertrekt om jouw eten te bezorgen.

Thuisbezorgd.nl begrijpt dus hoe online eten bestellen moet zijn: lekker en makkelijk.

Online eten bestellen: Justeat.nl

Ook Justeat.nl is een prima website om online eten te bestellen. Hoewel ze minder restaurants aanbieden dan Thuisbezord.nl hebben ze een goede landelijke dekking en groeien ze gestaag. Justeat.nl heeft een zelfreinigend vermogen door de prominente plaats op de site voor beoordelingen door mensen die eerder online eten hebben besteld. Restaurants die goed beoordeeld worden trekken meer klanten, dus zullen de aangesloten restaurants hun uiterste best doen goed te presteren. Andersom werkt het ook: als een restaurant een paar keer slecht presteert, verzwakt de beoordeling en loopt het klanten mis. Survival of the fittest in optima forma. Ook wordt de (gemiddelde) wachttijd aangegeven vóór je jouw bestelling plaatst. Ook dit bewerkt de onderlinge concurrentie tussen de restaurants. Justeat.nl is dus een uitstekend platform geworden waar de beste restaurants profijt bij hebben: goed presteren wordt beloond met een goede beoordeling en dus meer klanten.

Online eten bestellen: Ifoods.nl

Ifoods.nl bestaat al ruim tien jaar. Ifoods richt zich vooral op een aantal grote (studenten) steden. In deze steden hebben ze een uitstekende dekking van het aantal restaurants. Ze hebben een ruim en gevarieerd aanbod aan aangesloten restaurants: van bagels en sandwiches tot Thais en Italiaans. Verder is het een vrij basic recht toe recht aan bemiddelaar in het bestellen van online eten. Ook Ifoods.nl biedt de mogelijkheid voor bedrijven op rekening te betalen en achteraf per verzamelfactuur af te rekenen.

Online eten bestellen: conclusie

Het is zó makkelijk om online eten te bestellen! Een paar jaar geleden waren er nog maar een paar restaurants waar je online eten kon bestellen, maar dit worden er gelukkig steeds meer. Omdat alle kritische meningen van alle klanten samen een objectieve beoordeling vormen van een restaurant, weet je gelijk waar ze de beste pizza in de stad hebben en hoef je niet eerst alle restaurants eerst zelf geprobeerd te hebben.


Reacties (0)

Reageer
Geen resultaten gevonden