Waar kun je online goedkope voetbalschoenen kopen

Inleiding

Goede voetbalschoenen zijn onmisbaar als je graag een potje voetbal speelt. Wanneer je op voetbal zit en wedstrijden speelt, dan zijn voetbalschoenen verplicht. Maar ook wanneer je voor de lol voetbal speelt, is het beter om voetbalschoenen te dragen. Je hebt op internet veel mogelijkheden als je voetbalschoenen wilt kopen. Zo ben je vaak een stuk goedkoper uit. Het grote nadeel van online voetbalschoenen kopen is dat je ze niet van tevoren kunt passen. Toch is dit heel gemakkelijk op te lossen. Wat wil je weten over het online kopen van voetbalschoenen? En waar kun je goedkope voetbalschoenen kopen?

Online voetbalschoenen kopen

In principe is ongeveer alles op internet te koop, zo ook voetbalschoenen. Er zit veel verschil tussen de verschillende voetbalschoenen. Allereerst zul je een keuze moeten maken voor het soort voetbalschoenen dat je nodig hebt. Over het algemeen staat dit bij de voetbalschoen aangegeven, maar het is wel makkelijk om de afkorting te weten.

Soort voetbalschoen Geschikt voor welke omgeving Soort noppen
SG Geschikt voor een nat en drassig voetbalveld Lange noppen van ijzer (6 tot 8 stuks)
FG Geschikt voor een droog veld Korte noppen (12 tot 18 stuks)
AG Geschikt voor kunstgras Kleine noppen (18-25 stuks)
HG Geschikt voor een verhard voetbalveld Kleine noppen (40 stuks)
Indoor Geschikt voor zaalvoetbal Geen noppen

FG voetbalschoenen worden het meest verkocht, maar de echte voetballiefhebber zal meerdere voetbalschoenen hebben om op iedere situatie voorbereid te zijn.

De maat

Het volgende punt wat zeer belangrijk is bij het kopen van voetbalschoenen is de schoenmaat. Je kunt de schoenen tenslotte niet van tevoren passen. Een voetbalschoen hoort perfect te zitten voor het beste speelgenot. De meeste mensen weten hun schoenmaat wel. Maar wanneer je twijfelt laat je voeten dan eens opmeten bij een schoenwinkel. Zeker bij kinderen kan dit nuttig zijn! Let er verder altijd op dat je de voetbalschoenen gemakkelijk kan terugsturen. Op die manier voorkom je een miskoop.

Merk

Je hebt voetbalschoenen in allerlei merken. De meeste mensen kiezen voor een bekend merk omdat deze goed bekend staan. Goede merken zijn bijvoorbeeld:

  • Nike
  • Adidas
  • Puma
  • Lotto

Het handige van online voetbalschoenen kopen is dat je bij elke voetbalschoen een omschrijving kan lezen. Zo wordt precies beschreven hoe de voetbalschoen zit en wat de voordelen zijn. De meeste mensen blijven trouw aan hun eigen merk, maar vraag bij twijfel advies aan medespelers of je trainer.

Prijs

Voetbalschoenen hoeven helemaal niet duur te zijn. Je hebt al goede merk voetbalschoenen tussen de 50 en 100 euro. Voor voetbalschoenen die de profs ook dragen betaal je tussen de 200 en 300 euro. Het kan veel geld schelen door de aanbiedingen in de gaten te houden. Wanneer de nieuwe collectie er bijna aankomt, zullen de "oude" voetbalschoenen flink afgeprijsd worden!

Waar kun je goedkope voetbalschoenen kopen?

Je hebt verschillende mogelijkheden als je online voetbalschoenen wilt kopen. Zo heb je speciale voetbal shops, maar er zijn ook genoeg online sportzaken.

Voetbal Direct

Een goede site om voetbalschoenen te kopen is Voetbal Direct. Ze hebben voetbalschoenen in allerlei soorten en maten. Op de site zelf kun je heel gemakkelijk selecteren op merk, soort schoen en maat. Het mooie van Voetbal Direct is dat ze ook tussenmaten verkopen. Veel mensen zitten net tussen twee schoenmaten in. Ook kun je selecteren op prijsklasse. Zo weet je zeker dat je niet teveel betaalt. Verder staat er op de site veel informatie over het online kopen van voetbalschoenen, bijvoorbeeld over de juiste maat opmeten en de verschillende soort voetbalschoenen.

Conclusie

Er zijn een aantal punten belangrijk als je online voetbalschoenen wilt kopen. De prijs speelt een grote rol, maar de schoenen moeten natuurlijk ook lekker zitten. Kies daarom voor de juiste soort voetbalschoenen. Ook de maat van je schoenen is belangrijk. Voor de meeste mensen is dit geen probleem, maar laat bij twijfel je voeten eens opmeten! Twee aanraders om online voetbalschoenen te kopen zijn Voetbal Direct en Plutosport. Deze hebben scherpe aanbiedingen en een ruim aanbod aan voetbalschoenen!