Themafeesten en bedrijfsuitjes

Welk themafeest voor een bedrijfsuitje en personeelsuitje in 2021

Bourgondisch_feest_.jpg

Bijna elk bedrijf organiseert in een jaar wel een themafeest of bedrijfsuitje. Samen erop uit in 2021 is niet alleen erg gezellig maar geeft ook een impuls aan de samenhorigheid binnen het bedrijf. En dat zal ook de bedrijfsresultaten goed doen. Tevreden werknemers zijn veel waard. Een themafeest of personeelsuitje kan daarbij wonderen verrichten. Online zijn vele leuke locaties direct bereikbaar met allerlei leuke themafeesten en andere gezelligheid.

Doel van het bedrijfsuitje en de randvoorwaarden

Wie een bedrijfsuitje wil organiseren moet zich altijd afvragen wat het doel van het uitje is en wat de randvoorwaarden daarbij zijn. Moet het alleen gezellig zijn of wilt u dat de werknemers nieuwe dingen bijleren. Denk aan het kennis maken met nieuwe ontwikkelingen waarmee het bedrijf ongetwijfeld te maken gaat krijgen, zoals nieuwe technieken, nieuwe media, nieuwe producten of een nieuwe klantenkring. Of een nieuwe werkwijze waarbij de klanten anders benaderd zullen moeten worden dan tot nu toe, of waarbij de samenwerking binnen de afzonderlijke onderdelen van het bedrijf beter moet worden dan die nu is. Bedenk ook wat de randvoorwaarden daarbij zijn. Hoeveel budget is er beschikbaar, hoeveel mensen gaan er mee, hoeveel tijd is er beschikbaar, kan iedereen meedoen, hoe ver gaan we weg, voor welk vervoer kiezen we, is het vrijwillig of verplicht en zo verder. In de praktijk blijkt de combinatie van dingen bijleren en gezellig met elkaar op stap de beste combinatie te zijn.

Origineel themafeest kiezen voor je personeelsuitje in 2021

Een origineel themafeest is bij een bedrijfsuitje meestal de kers op de taart en het leuke is nu dat er zeer veel mogelijkheden zijn om uit te kiezen. Er zal er een paar noemen:

1. Showtime

Bij het themafeest showtime wordt u vermaakt door top entertainment met zang en dans. U kiest daarbij de muziek, de artiesten, uw eigen inbreng, de eventuele sketches en zo verder. Natuurlijk gaat dit samen met een lekker diner en drank. Terug naar de sixties of seventies met de meest felle blouses, aparte haarstijlen en wijde broekspijpen. Glitter en nog eens glitter.

2. Tropical party

Tropical-drink.jpg

Wie van dansen houdt, houdt zeker van een leuke tropical party. Caraïbisch en tropisch met dito danseressen, kleding, drank, muziek. U waant zich op een tropisch eiland in de overgoten zon. Een bounty eiland vlak bij huis. Wie waagt er een slow dansje.

3. 1001 nacht of ander sprookjesfeest

U wordt welkom geheten door de Sultan en zijn harem. De Aladdin cocktail is ruim voorradig en wie wil kan meedoen of plaats nemen op de stoel van de Fakir. De waarzegster zal u veel nieuws onthullen vanuit de glazen bol en zal zeker ook de tarot kaarten inzetten om uw toekomst te voorspellen. Maar er zijn veel meer sprookjesfeesten denkbaar, zoals met Assepoester, de Lion King, Belle en het Beest. In hoeverre u alleen toeschouwer bent of mee doet is aan u. Wilt u alleen maar toeschouwer zijn dan kan dat natuurlijk ook. Er zijn talloze leuke musicals waar u heen kunt.

4. Landenfeest

Sommigen willen graag een Duits bierfeest anderen vertoeven liever bij een Frans feest met lekker eten, lekkere wijn en allerlei spannende verrassingen. Misschien komen Lodewijk de 14e en Napoleon nog wel even langs.

5. Horrorfeest of moordspelavond

Glazen-bol.jpg

Griezelen in een horror night met Dracula, spinnenwebben, magie en illusie. Doet u mee, kleed u dan om. Er zijn ook acts met slangen of andere reptielen mogelijk. Een moordspelavond kan prima met wat kleinere groepen.

6. Een piratenfeest of cowboy feest en western

Een piratenfeest doet het ook altijd uitstekend. Prachtige kleding, veel enteren en een piraten maaltijd. Of terug naar het Wilde Westen met de cowboys en indianen. Laat uw fantasie zijn gang gaan.

Slot themafeesten en bedrijfsuitjes, maak er wat van

Dit zijn nog maar een paar ideeën voor een geslaagd uitje, veel is er mogelijk. Niet elke locatie kan deze pret leveren. Kijk dus rustig rond op internet, vraag brochures aan en ga er een keer kijken wanneer iemand anders er een leuk feest organiseert. Dat betekent dus ook dat voor het organiseren van een geslaagd bedrijfsuitje voldoende tijd voor de organisatie moet worden uitgetrokken, maar dat is het dan ook volledig waard.

Meer info op de WIKI4YOU homepage

Reacties (0)

Reageer
Geen resultaten gevonden