Waarom financieel advies adviseurs NBVA

Wat doet de NVBA, Adfiz

De NBVA is de vereniging van onafhankelijke financiële en assurantie adviseurs. De NBVA is nu onderdeel van Adfiz. Zoals de naam al aangeeft, dienen de bij de NBVA aangesloten adviseurs evenals hun advies volledig onafhankelijk te zijn. Dit staat in de code van de NBVA en Adfiz, en daar moeten de leden zich strikt aan houden. Maar u kunt ook zelf aan de slag via het internet. Brand New Day bijvoorbeeld biedt prachtige mogelijkheden tegen lage kosten.

Code NBVA en Adfiz

Deze onafhankelijkheid is belangrijk om te voorkomen dat u advies krijgt dat niet specifiek in uw voordeel is. Deze onafhankelijkheid van de NBVA adviseur wordt gewaarborgd door middel van een tweetal eisen, die de NBVA stelt aan zijn adviseurs:

  1. Er mogen geen productie verplichtingen zijn met welke aanbieder van financiële producten dan ook.
  2. Er mogen geen eigendomsverhoudingen zijn met welke aanbieder van financiële producten dan ook.

Financiële deskundigheid van de consument

Gelukkig maar, want het ontbreekt vaak aan financiële deskundigheid bij de gemiddelde Nederlander. Niet zo raar: het is namelijk niet altijd eenvoudig, om als consument de beste keuze te maken uit de vele producten en de vele voorwaarden. Er zijn vaak vele randvoorwaarden en regels, die u moet kennen, om goede besluiten te kunnen nemen. De NBVA investeert veel in een goede voorlichting van de consument, om ze te helpen een goede keuze te maken. De website van de NBVA geeft veel informatie en beantwoordt vele vragen. Alles met de intentie om u verder te helpen bij uw beslissingen.

Deskundig advies is vaak noodzaak

Consumenten hechten veel waarde aan een deskundig en onafhankelijk advies. Bij het afsluiten van een hypotheek, pensioenvoorzieningen, verzekeringen, leningen, noem maar op. Ook bij schade komt een NBVA-adviseur op voor uw belangen. Dit alles in begrijpelijke taal. Het onafhankelijk financiële advies wordt door de NBVA gewaarborgd. Elk nieuw lid wordt getoetst op zijn deskundigheid en werkwijze. Een NBVA-adviseur mag maar één belang hebben, en dat is het belang van zijn klanten. Uw belang dus. En daarom doet u er goed aan, om te kiezen voor een adviseur van de NBVA. Dit kan u achteraf namelijk veel narigheid besparen.

Brand New Day

Brand New Day werd begin 2010 opgericht door de oprichters van Binck. U weet wel de beleggersbank die het beleggen veel en veel goedkoper heeft gemaakt. De transactiekosten voor beleggingen zijn bij Binck nog steeds laag, en ook andere banken begrepen na enige tijd dat ze niet achter konden blijven. Dit is allemaal in het voordeel van de consument geweest. Met Brand New Day lijkt zich hetzelfde te gaan voordoen, alleen weet nog niemand wanneer de traditionele banken en verzekeraars ook hun tarieven voor de polissen voor een pensioen en andere vorm van sparen en beleggen daadwerkelijk zullen verlagen. Wie daarop niet wil wachten en nu al wil profiteren, gaat eens kijken bij Brand New Day. U kunt op hun website eenvoudig nagaan wat u nu betaald en verdiend hebt op uw polis bij de ander, en dit vergelijken met wat de mogelijkheden bij Brand New Day zijn. Brand New Day spaart en belegt via banksparen, wat een transparante manier van geld verdienen is. Dit leidt tot veel lagere provisies.

Reacties (0)

Reageer
Geen resultaten gevonden