Blackberry Javelin: De opvolger van Blackberry Curve

Inleiding

De eerste foto's van de nog te verschijnen Blackberry Javelin circuleren op internet. De Blackberry Javelin lijkt, gelet op de vormen en specificaties, het meeste op de huidige Curve.

Speculaties

De eerste foto's van de nog te verschijnen Blackberry Javelin circuleren op internet. De Blackberry Javelin lijkt, gelet op de vormen en specificaties, het meeste op de huidige Curve. Hij heeft strakke lijnen en de looks van de Bold zijn duidelijk ook in de Javelin terug te vinden. Het scherm heeft in vergelijking met de Curve ook een boost gekregen en nu worden emailtjes nog makkelijker gelezen op een 480x360 HVGA scherm.

Ook de camera (3.2Mp), Processor (512Mhz) en het geheugen (256Mb) worden op een nieuw niveau gebracht. Een belangrijk verschil met de Bold is het ontbreken van 3G. Wifi en GPS zullen waarschijnlijk wel ondersteund worden. Micro USB is de vervanger van mini-USB die we al een aantal jaren op alle BlackBerry's hebben gezien als de standaard connector.

Verder nog geen informatie over een introductie datum en of er met specifieke carriers samengewerkt gaat worden (wel staat op de foto een Vodafone versie dus goede kans dat zij als eerste gaan introduceren). Qua introductie hebben we een vermoeden dat dit niet heel lang meer zal duren en misschien nog net voor de feestdagen van 2010.

Links